Μήνυμα αναγνώστη για την συζήτηση περί καθαριότητας της Βέροιας

Από τον κ. Β. Καραδήμο λάβαμε την παρακάτω επιστολή, σχετικά με τα σχόλια και τη συζήτηση που γίνεται για την καθαριότητα της Βέροιας. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητό Veria news,

Θα ήθελα να μου επιτρέψετε, με αφορμή ορισμένα πρόσφατα δημοσιεύματά σας σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με την καθαριότητα της πόλης και την κατάρρευση διατηρητέων μνημείων της πόλης να κάνω ορισμένες προσωπικές επισημάνσεις. Συχνά εμφανίζονται ως σχολιαστές δύο κύριες κατηγορίες ανθρώπων. Αφενός αυτοί που ζητούν από τη Δημοτική αρχή μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα καθαριότητας και ασφάλειας και αφετέρου αυτοί που (με άκομψο και ενίοτε προσβλητικό τρόπο) επιχειρούν να μας πείσουν πως υπεύθυνοι για τα κακώς κείμενα  της πόλης είναι οι κακοί, τα κατακάθια, οι απολίτιστοι …… κλπ, δηλαδή οι πολίτες αυτού του τόπου – όλοι εμείς.

Ασφαλώς η ελευθερία έκφρασης είναι δικαίωμα του καθενός, δυστυχώς, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται αυτού του είδους η ρητορική, η οποία θα μου επιτρέψετε να αναφέρω ότι μου θυμίζει τις πολιτικές προσεγγίσεις της περιόδου της χούντας. Εν πάση περιπτώσει, άσχετα με το αισθητικό μέρος του θέματος, το ζήτημα θεωρώ ότι έχει και βαθύτερες κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις. Κάποιοι επιχειρούν να περάσουν το μήνυμα ότι οι πολιτικοί είναι τα θύματα της υπόθεσης, ενώ οι πολίτες είναι αυτοί που ευθύνονται για το χάλι του τόπου μας.

Μήπως κάποιοι (πολιτικοί ίσως ???) με αυτού του είδους τις προσεγγίσεις επιχειρούν να καλύψουν δικές τους ευθύνες; Εγώ πάντως αισθάνομαι ιδιαίτερα προσβεβλημένος από τους συνεχόμενους κόλαφους που εκτοξεύονται τις τελευταίες ημέρες εναντίον των πολιτών της Βέροιας.

Με τιμή

Β. Καραδήμος"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/2/11, 9:23 π.μ.

    Πετροκούναβο
    Ας έχει υπ΄ όψη του ο κύριος Καραδήμος, ότι "καθαρό δεν είναι αυτό που πλένεται αλλά αυτό που δεν λερώνει και δεν λερώνεται".
    Αν ισχύσει το πρώτο καθαρό για τους πολίτες και το δεύτερο για τους πολιτικούς, όλα θα πάνε καλά.
    Θα καθαρίσει η σκέψη του αλλά και δεν θα τον μυγιάζουν πια οι συνεχόμενοι κόλαφοι.
    Πετροκούναβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο