Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας

Χαμός μαθαίνουμε ότι έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής σε γραφεία του Δήμου Βέροιας, όπου συναντήθηκε «ο επί καλάμου καθήμενος» (βλέπε παλαιότερη δημοσίευσή μας) αντιδήμαρχος με δημοτικό σύμβουλο της ίδιας παράταξης και η παλαιότερη κόντρα που είχαν ξεκινήσει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ξαναφούντωσε! 

Φωνές, «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», «θα σου δείξω εγώ» και άλλα τέτοια ωραία ακούστηκαν, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια (και... αυτιά) των υπαλλήλων και πολιτών…


Τελικά, ο αντιδήμαρχος έφυγε από το γραφείο, έχοντας (φανταζόμαστε) την πεποίθηση πως το γεγονός ότι κατέλαβε θέση αντιδημάρχου, τον καθιστά αυτόματα «…και δέρνω» του Δήμου Βέροιας. 

Όσο για τον δημοτικό σύμβουλο; Πολλοί είπαν πως πρώτη φορά τον άκουγαν να φωνάζει έτσι…

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμητρα Λ.28/2/11, 8:38 μ.μ.

    Ο "επί καλάμου καθήμενος" καλά θα κάνει να καταλάβει ότι ο Δήμος δεν είναι το καφενείο του χωριού του. Αν δεν μπορεί ας τον βοηθήσουν λίγο οι συνάδερφοί του, ή ακόμη και η Δήμαρχος. Τι πράγματα είναι αυτά; Από τη στιγμή που "καβάλησε" τη θέση του αντιδημάρχου συμπεριφέρεται με τρόπο που εκθέτει όλο το Δημ. Συμβούλιο. Άντε να δούμε μέχρι που θα τραβήξει αυτό το σκοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/11, 9:14 μ.μ.

    Δύσκολο πράγμα κάποιος που ξαφνικά του δώσανε εξουσία και έχει στο χαρακτήρα να το παίζει μάγκας και να μαλώνει με όλο τον κόσμο να μην έχει καβαλήσει το καλάμι. Και αν κατλάβαμε για ποιόν λέτε ας κοιτάξει να ξεβρωμίσει την Βέροια και ας αφήσει τις μαγκιές καταμέρους. Όσοι τον ξέρουνε λένε πως πρώτα μαλώνει με τον εαυτό του στον καθρέφτη το πρωί και μετά με όλο τον κόσμο. Ας καταλάβει η Χαρούλα πως εκτρέφει νέα ψώνια δίπλα της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο