Το "στίγμα" του Βασίλη Παλαιοκώστα σε Βέροια και Νάουσα

Τη διαδρομή 920 «ιχνών» του 45χρονου φυγάδα Βασίλη Παλαιοκώστα επιχειρεί να ακολουθήσει η ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά της να φθάσει στον εντοπισμό του  διαβόητου κακοποιού. 
Ταυτόχρονα επιχειρεί να χαρτογραφήσει και τις διασυνδέσεις του, οι οποίες φαίνεται πλέον να σχετίζονται και με την αποστολή του δέματος  - βόμβας που σκότωσε τον περασμένο Ιούνιο τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.  Γιώργο Βασιλάκη μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
Τα ίχνη είναι τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 100, 200 και 500 ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής του επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης κ. Γιώργου Μυλωνά  το καλοκαίρι του 2008. Αποτελούν μέρος του μεριδίου, συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ, που εισέπραξε ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Κατά καιρούς τα χαρτονομίσματα εντοπίζονται να διακινούνται ανά την Ελλάδα. Μάλιστα όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής» βρέθηκαν και στην Βέροια και τη Νάουσα. 
Όπως αναφέρει μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» αξιωματικός του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., «από τη λίστα που έχουμε στη διάθεσή μας προκύπτει ότι ολοένα πιο συχνά τον τελευταίο καιρό γίνονται συναλλαγές με χρήματα της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά που είχε πάρει ο Παλαιοκώστας. Σαν να έχει αρχίσει να χαλάει από το μερίδιό του». 
Προσημειωμένα χαρτονομίσματα έχουν βρεθεί στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Βέροια (σε αγροτικό συνεταιρισμό), στη Νάουσα και σε ορισμένες άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Μεμονωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν και στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς και σε περιοχές της Πελοποννήσου.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο