Πρόσκληση σε σύσκεψη για τα αγροτικά μόνο για "γραφιάδες", χωρίς τη συμμετοχή αγροτών!

Ο Δήμος Βέροιας καλεί σε σύσκεψη αιρετούς και γεωπόνους της Ημαθίας, προκειμένου να διερευνηθεί το θέμα που προέκυψε σχετικά με το πρόβλημα των ενισχύσεων για τον "Εκσυγχρονισμό των Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων". Πολύ καλή κίνηση, αλλά ο πρόεδρος των νέων αγροτών, με μήνυμά του (το οποίο μας κοινοποίησε) στο συνάδελφο blog laikoyra.blogspot.com, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό των αγροτών από τη διαδικασία...


Δείτε το κείμενο του Δήμου και την απάντηση του Νίκου Αγγελόπουλου:

"Ενόψει του προβλήματος που προέκυψε σχετικά με το καθεστώς των ενισχύσεων του Μέτρου 121 «Εκσυγχρονισμός των Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 και με δεδομένο τον περιορισμό στην επιλεξιμότητα των δικαιούχων και των επενδύσεων, σε σχέση με τις Κοινές Οργανώσεις Παραγωγών ( ΚΟΑ) οπωροκηπευτικών και τον σχεδόν αποκλεισμό του Νομού από το πρόγραμμα και τις ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει και στο Δήμο της Βέροιας, η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη έλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει εκτάκτως σε κοινή σύσκεψη, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καραπαναγιωτίδη, τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Αναστάσιο Καραμπατζό, τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη και τον Σύλλογο Γεωπόνων Ν. Ημαθίας (Μελετητές Γεωπόνοι). Η Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:00 π.μ. στο γραφείο της Δημάρχου Βέροιας, προκειμένου να εξετασθεί το όλο πρόβλημα και να συνταχθεί σχετικό υπόμνημα"

***

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 1 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΑΛΛΑ 3!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ν.Α ΗΜΑΘΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο