Μήνυμα αναγνώστη: "(Οι κυβερνώντες) κάθε χρόνο δανείζονται και ζουν την οικογένειά τους;"


Από τον αγαπητό και πάντα εύστοχο στις παρατηρήσεις του κ. Χριστόδουλο Παπαθανασίου, λάβαμε το παρακάτω μήνυμα, το οποίο δημοσιεύουμε με πολύ χαρά.

"Αγαπητέ Νίκο, 

Διαβάζω καθημερινά τα νέα σας  στο verianews καθώς και τις διάφορες αναρτήσεις, κανείς όμως δεν ασχολείται με το καυτό θέμα των ημερών, που  δεν είναι άλλο από την οικονομία.

 Θα μου επιτρέψεις να κάνω ένα μικρό σχολιασμό στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού μας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το χρέος της Ελλάδος και απάντησε ότι το 2014 θα έχουμε τον πρώτο πλεονασματικό προϋπολογισμό, χωρίς βέβαια να πει και το Νούμερο που θα περισσέψει για να αρχίσουμε να αποπληρώνουμε κάποτε τα χρέη μας. Μέχρι τότε, όπως είπε και ο ίδιος, το χρέος θα αυξάνεται.

Με τους υπολογισμούς των ειδικών θα έχει φτάσει τα 450.000.000.000 ευρώ. Και ερωτώ τον κάθε καλοπροαίρετο πολίτη αυτή της χώρας, εάν υποθέσουμε ότι θα περισσεύουμε 5 δις το χρόνο για να πληρώνουμε τα χρέη μας (διάβαζε λεφτά που έκλεψαν όλοι οι επιτήδειοι) θα χρειασθούν 90 χρόνια, δηλαδή θα πληρώνουν και τα δισέγγονα μας, ίσως και παραπέρα.

Θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας κυβέρνησαν, έτσι διαχειρίζονται και τα χρήματα που κερδίζουν κάθε χρόνο; Δηλαδή κάθε χρόνο δανείζονται και ζουν την οικογένειά τους; Δεν νομίζω!
 Αυτά τα λίγα για σήμερα θα επανέλθω και με άλλες παρατηρήσεις. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

 Χριστόδουλος Παπαθανασίου"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο