Συγκέντρωση και παρουσίαση του προγράμματος του υποψηφίου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Δημήτρη Ζυγουλιάνου

Την Δευτέρα 21-2-2011 στο γνωστό παραδοσιακό καφέ «Έρατεινόν» ο συνδυασμός "Νέα Πορεία" με επικεφαλής τον υπ. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Δημήτριο Ζυγουλιάνο, κάλεσε συναδέλφους δικηγόρους από την Ημαθία προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμά του, ενόψει των Εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων, την ερχόμενη Κυριακή πανελλαδικά.

Μέσα σε μία μεγάλη ομάδα επωνύμων αλλά και νέων δικηγόρων από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, ο υποψήφιος Πρόεδρος επισήμανε την ανάγκη ανάκτησης της χαμένης επαγγελματικής αξιοπρέπειας των Δικηγόρων, υποσχόμενος την βελτίωση και αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Δικηγορικού Συλλόγου και την Ηλεκτρονική σύνδεση με το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας των Ειρηνοδικείων Νάουσας και Αλεξάνδρειας.

Παρόντες ήταν ο νυν πρόεδρος Αλέξης Τσαχουρίδης και ο τ. πρόεδρος Στέφανος Κυριαζόπουλος. Τέλος έκανε παρουσίαση των υποψηφίων Συμβούλων του ψηφοδελτίου που το πλαισιώνουν. 1. Λεωνίδας Ακριβόπουλος, 2. Ελένη Αμανατίδου, 3. Χάρης Καγκελίδης, 4. Στέφανος Καλλιάνης, 5. Φώτης Καραβασίλης, 6. Νίκος Κεχαγιόγλου, 7. Νίκος Λιάπης, 8. Σάκης Ορταντζόγλου, 9. Νίκος Παπαγιάννης και 10. Δέσποινα Τσεπελάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο