Κλειστά μέχρι την Τρίτη τα σχολεία που έχουν πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα (γύρω στις 11.30 π.μ.) η συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών στο κέντρο της Βέροιας, με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά μεγάλου ποσοστού σχολείων της Ημαθίας.

Οι γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου και στις 10 το πρωί πήγαν κάτω από το κτίριο της πρώην Νομαρχίας. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία γονέων επισκέφθηκε το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος ωστόσο λείπει σε ταξίδι στον Καναδά, και τους γονείς υποδέχθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαϊτζίδης και ο ειδικός συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη Γιάννης Λαμπίδης.

Από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι νεότερο, ωστόσο οι γονείς θα περιμένουν αύριο να ενημερωθούν για το πότε θα συζητηθεί στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο, όπου θα υπάρξει σχετική τροπολογία που θα δώσει λύση στο θέμα.

Ακολούθως, οι γονείς αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μεταφορά, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα συναντηθούν εκ νέου, για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο