Αλλαγή «φρουράς» στην 1η Μεραρχία Πεζικού, στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Αλλαγή «φρουράς» στην 1η Μεραρχία Πεζικού, στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας

Τα καθήκοντά του στην διοίκηση της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, που εδρεύει στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, ανέλαβε χθες το πρωί ο υποστράτηγος Ζαχαρίας Βερίγος, από τον παραδίδοντα υποστράτηγο Ιωάννη Κεχαγιά, ο οποίος μετατέθηκε στην διοίκηση του Α΄ Σ.Σ., στην Κοζάνη.


Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου» και πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του διοικητή του Β΄ Σ.Σ. αντιστράτηγου Θεόκλητου Ρουσάκη και άλλων ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών.

Μεταξύ των παρισταμένων στην τελετή ήταν η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο Διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας Αστ/κος Δ/ντης Δημήτριος Παπαχρήστου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Πύραρχος Διονύσης Συντίλας, ο διοικητής της Σχολής Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ., που εδρεύει στο Πανόραμα της Βέροιας, Αστ/κος Δ/ντης Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, απόστρατοι και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας, καθώς ο νέος διοικητής έλκει την καταγωγή του από το νομό Λασιθίου της Κρήτης.


(Στην φωτογραφία, από αριστερά: Ο παραδιδών Υποστράτηγος Ιωάννης Κεχαγιάς,  ο διοικητής Β' ΣΣ αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης, ο παραλαμβάνων υποστράτηγος Ζαχαρίας Βερίγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.