Έκκληση για διαλεύκανση "περίεργου" θανατηφόρου τροχαίου τα ξημερώmατα της πρωτοχρονιά στην Κουμαριά

Έκκληση προς κάθε ένα που μπορεί να δώσει και την παραμικρή πληροφορία, απευθύνει η οικογένεια 39χρονου που έχασε τη ζωή του κάτω από περίεργες συνθήκες τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς.  

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο, παραμένουν αδιευκρίνιστες, δεδομένου ότι η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν 3 ώρες μετά.

Ο άτυχος 39χρονος δεν σκοτώθηκε ακαριαία. Το σώμα του βρέθηκε σε απόσταση από το αυτοκίνητο και φέρεται ότι κάποιος ή κάποιοι το μετακίνησαν, ενώ βρισκόταν εν ζωή. Παρ’ όλα αυτά, δεν ειδοποίησαν παρόλο που τόσο το κινητό του όσο και το κινητό τηλέφωνο του συνεπιβάτη ήταν σε λειτουργία.


Πολλά ερωτηματικά, ιδιαίτερα κρίσιμα, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Στην έκκληση της οικογένειας αναφέρεται:


«Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς λίγο έξω από την Κουμαριά Βεροίας. Περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα της 1/1/2011, ένα Ματίζ σιέλ ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός στις 7:30 το πρωί ο 39χρονος Οδυσσέας Κουμπατής, ενώ ο δεύτερος επιβαίνων δεν έπαθε το παραμικρό. Η τροχαία διεξάγει ανακρίσεις για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ, ΑΚΟΥΣΕ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ e-mail userpkotr@ath.forthnet.gr ή στο 6939345549. Η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική για την οικογένεια του εκλιπόντος».

Πηγή: Μακεδονικό Δίκτυο – Verianet.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο