Βροντερό "παρών" από την Χρυσή Αυγή στην παρέλαση της Βέροιας

Με φυλλάδια, αλλά και εθνικιστικά συνθήματα κατά των Τούρκων όταν περνούσαν τα στρατιωτικά τμήματα, έδωσαν δυναμικό "παρών" στην παρέλαση της Βέροιας ομάδα νεαρών που πρόσκεινται στην "Χρυσή Αυγή".

Ωστόσο, η παρουσία τους ήταν πολύ διακριτική και δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα, ίσα - ίσα, όπως μάθαμε, ενημέρωσαν τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την παρουσία τους.


Αφού μοίρασαν φυλλάδια και εφημερίδες της οργάνωσης, τα μέλη της "Χρυσής Αυγής" από την Ημαθία διαλύθηκαν ειρηνικά.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Η παρουσια τους και μονο ειναι προβλημα. καποτε θα πρεπει να σταματισει αυτο το ντροπιαστικο φαινομενο για την πολη της Βεροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπιαστικὸ εἶναι τὸ μνημόνιο, ποὺ θέτει ὑπὸ αἵρεσι τὴν ἐθνική μας κυριαρχία, γιὰ τὴν ὁποία χύθηκαν ποταμοὶ αἱμάτων. Αἶσχος εἶναι τὸ ὅτι ἡ Δήμαρχος Βερροίας καλεῖ τὸν Τοῦρκο πρόξενο Θεσσαλονίκης στὴν γῆ τῆς Βασίλισσας Βεργίνας, ἐνῷ τὰ κατοχικὰ στρατεύματα τῆς κεμαλικῆς (ἢ νεο-ὀθωμανικῆς, ἀδιάφορο!) Τουρκίας ἐξακολουθοῦν ἀκόμη νὰ βρίσκωνται στὴν Κύπρο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ, στὴν Ῥωμῃοσύνη, κόσμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Δημήτρη είναι κρίμα να εκτοξεύεις τέτοιου είδους εθνικιστικές - και χωρίς ουσία - κορώνες. Είναι πραγματικά προσόν του νεοέλληνα το να επιμένει να παραμένει ραγιάς, ακόμη και αν έχει μορφωθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια, ακόμη και αν έχει λάβει υψηλές θέσεις και διακρίσεις. Με το να βρίζουμε τους Τούρκους γινόμαστε δηλαδή καλύτεροι; Ή μήπως εμείς δεν έχουμε κάνει σαν λαός (ή και μεμονωμένα) εγκλήματα κατά άλλων αδυνάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον κ. Λιλιόπουλο, απόλυτα. είναι άκρως ανησυχητική η παρουσία μελλών της Χρυσής Αυγής, τόσο στη Βέροια όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι ρατσιστικές – ξενοφοβικές κλπ οργανώσεις της Μεταξικής δικτατορίας, της φασιστικής Ιταλίας και της ναζιστικής Γερμανίας. Με το πρόσχημα του πατριωτισμού εκκολάπτεται ένας άσχημος ρατσιστικός και ξενοφοβικός κλοιός, επικίνδυνος για όλους, ατομικά και συλλογικά.
    Ο πατριωτισμός αγαπητοί Χρυσαυγίτες αποδεικνύεται με έργα πολιτισμού και όχι με συνθήματα και φασιστόμορφες εκδηλώσεις. Αν αγαπάς τον τόπο σου και δεν θέλεις να «αλλοιωθεί ο πολιτισμικός του χαρακτήρας» όπως ισχυρίζεσαι, τότε μπορείς να συμμετέχεις σε κάποιον από τους πολλούς πολιτιστικούς κλπ συλλόγους της πατρίδας μας, οι οποίοι παράγουν πραγματικό έργο. Η εθνοκαπηλία δεν είναι διακαίωμα σας Χρυσαυγίτες, αλλά πρόβλημα όλων των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/11, 8:37 π.μ.

    Κύριοι συμφωνώ μαζί σας πως με ενόχλησε η παρουσία των χρυσαυγιτών στην παρέλαση,όχι όμως γιατί ήταν αυτό καθ'αυτό χρυσαυγίτες.Με ενόχλησαν γιατί χρησιμοποίησαν την παρέλαση για να προβάλουν την κομματική ιδιότητα τους και ουσιαστικά να προπαγανδίσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον την εκλογική τους κάθοδο.Το να σας πειράζει η παρουσία τους μόνο και μόνο για την πολιτική τους κατεύθυνση προσωπικά το κρίνω εξίσου ρατσιστικό... Από την άλλη,καλό θα ήταν να σχολιάζουμε και να κατακρίνουμε και το "απέναντι" στρατόπεδο,ατόμων απάτριδων που δραστηριοποιούντε τελευταία στην πόλη μας,με αισχρά συνθήματα στους δρόμους και με καθαρά αντικοινωνική συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/4/11, 5:15 μ.μ.

    Έτσι να κάνετε..να δίνετε βήμα στους φασίστες και να σβήνετε τα σχόλια που τους πονούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν γράφετε κόσμια ή αν μιλάτε επώνυμα, μετά χαράς να σας φιλοξενήσουμε. Βγάλτε όμως το προσωπείο όταν αναφέρεστε για υπαρκτά πρόσωπα.

    Λόγο δίνουμε σε όλους, αλλά - όπως έχουμε πολλές φορές πει - δεν θα παίξουμε κανένα παιχνίδι ανωνύμων.
    Ο κύριος στον οποίο αναφέρεστε είναι επώνυμος. Εσείς; Γιατί κρύβεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/4/11, 11:15 π.μ.

    Τότε να τη βγάλεις την επιλογή από το μενού της ιστοσελίδας σου και να δέχεστε μόνο Επώνυμα σχόλια.. μην παραπλανάτε τους επισκέπτες σας!
    Δε θα θελα να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω γιατί η ανωνυμία είναι και αυτή δικαίωμα, ή τη χρησιμότητά της, μια και τυχαία πέρασα από δω, το είδα και συγχύστηκα με αυτά που μου θύμισε το σχόλιό του!

    Χαίρομαι όμως που αποκαλείς τη λέξη φασισμός και φασίστας υβριστική, κάποιοι το θεωρούν κομπλιμέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σούργελο, κομπλεξικό φασιστοειδές... Σας θυμίσει κάτι ανώνυμε περαστικέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/4/11, 5:09 μ.μ.

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΤΕ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο