Συνέχεια του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" ζητά από τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας ο Άγγελος Τόλκας

Τη συνέχιση, τους όρους και τις λεπτομέρειες εφαρμογής του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» ζητά με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας. 

Στην ερώτηση ζητείται να μην διακοπεί η χρηματοδότηση του προγράμματος, καθώς πλέον η αρμοδιότητα για την εκτέλεση του προγράμματος μεταφέρεται στους νέους Καλλικρατικούς Δήμους. 

Με κοινή πρωτοβουλία είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους μέχρι σήμερα δικαιούχους.

Μετά την κατάθεση της ερώτησης, ο βουλευτής Ημαθίας δήλωσε: «Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού κράτους που πρέπει να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο. Πρέπει να εκλείψουν αποκλεισμοί και αδικίες που παρατηρούνται. Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οφείλουμε να στηρίξουμε κοινωνικά προγράμματα, όπως το "Βοήθεια στο σπίτι", που εξυπηρετεί χιλιάδες συνανθρώπους μας, και κυρίως ηλικιωμένους και ΑμΕΑ.  Η εξασφάλιση της συνέχειας του προγράμματος με επιπλέον χρηματοδότηση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτεία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο