Διαμαρτυρία και... διανομή δωρεάν γαλακτοκομικών προϊόντων από τους κτηνοτρόφους της Ημαθίας

Για μία ώρα παρέμεινε κλειστή η οδός Μητροπόλεως της Βέροιας, σήμερα Τρίτη (15/3) από τις 12 μέχρι τη 1 το μεσημέρι, από κτηνοτρόφους της Ημαθίας που διαμαρτύρονται για τις εξευτελιστικές τιμές αγοράς των προϊόντων τους και την γενικότερη υποβάθμιση του κλάδου.


Η διαμαρτυρία που εντάσσεται σε πανελλαδικό πλαίσιο κινητοποιήσεων που γίνονται αυτό το διάστημα, από τη Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους, οι κτηνοτρόφοι μοίρασαν γαλακτοκομικά είδη στους διερχόμενους, ενώ έχυσαν συμβολικά στο δρόμο δύο μεταλλικά δοχεία γάλακτος. 
Στη συνέχεια Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ημαθίας και ο πρόεδρος της ΠΕΚ Δημήτρης Καμπούρης (από τη Χαλκιδική) επισκέφθηκαν το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, όπου συνάντησαν τον ειδικό συνεργάτη του Γιάννη Λαμπίδη, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο της Βέροιας, όπου συναντήθηκαν με τη δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, στους οποίος επέδωσαν σχετικό ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Τόσο η Δήμαρχος, όσο και ο κ. Λαμπίδης, εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στα αιτήματα των κτηνοτρόφων, ενώ το ψήφισμα θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο