Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για ανώτερες και ανώτατες στρατιωτικές σχολές

Αναρτήθηκε την Παρασκευή 15-04-2011 στην Ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr), η Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής σπουδαστών και σπουδαστριών Ανωτάτων και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.


     Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν απευθείας ή με συστημένη επιστολή μέχρι την Παρασκευή 06-05-2011, μία πλήρη σειρά δικαιολογητικών μόνο στη Σχολή πρώτης προτίμησής τους. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για υποψηφίους που έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια είναι:
     1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφίου: Όπως το Υπόδειγμα «9» της Προκήρυξης. Θα πρέπει πριν αποσταλεί, να κρατηθεί φωτοαντίγραφο.
     2. 4 φωτογραφίες κεφαλής , έγχρωμες, διαστάσεων 3Χ4 εκατοστά. Μία θα χρησιμοποιηθεί στην Αίτηση, μία στο Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας και στις άλλες δύο θα πρέπει να γραφεί στο πίσω μέρος τους, το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.
     3. Οι τελειόφοιτοι θα υποβάλλουν Βεβαίωση από το Σχολείο τους ότι είναι μαθητές της Γ΄ Τάξης, οι δε απόφοιτοι επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου τους.
     4. Επικυρωμένη φωτοτυπία των δύο όψεων του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας του υποψηφίου.
     5. Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας με φωτογραφία και στο οποίο να φαίνεται η Ιθαγένεια και ο τρόπος που αποκτήθηκε (Υπόδειγμα «1» της Προκήρυξης).
      6. Πιστοποιητικό Πολυτέκνου από την Ομοσπονδία Πολυτέκνων ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για ανήκοντες σε τρίτεκνες οικογένειες (Υπόδειγμα «7» της Προκήρυξης).
      Συστήνουμε στους υποψηφίους, κατά την διάρκεια των διακοπών, να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά 2, 4, 5 και 6 εάν ανήκουν σε Ειδικές Κατηγορίες. Επίσης να επισκεφτούν την Ιστοσελίδα για να μελετήσουν τις οδηγίες συμπλήρωσης της Αίτησης. Από τη Δευτέρα 02-05-2011 θα μπορούν να παραλαμβάνουν από το Λύκειό τους τη Βεβαίωση και από το ΚΕΣΥΠ να δέχονται βοήθεια για τη συμπλήρωση της Αίτησης και τον έλεγχο των δικαιολογητικών.
ΚΕΣΥΠ ΒΕΡΟΙΑΣ
Αγ. Δημητρίου 8
Τηλ. 23310-76730

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο