Εκλογές το Φθινόπωρο "βλέπει" η Ντόρα Μπακογιάννη

"Εάν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, η Ελλάδα δεν καταφέρει να βρει τον βηματισμό της, το πολιτικό σύστημα δεν καταφέρει να βρει ένα πεδίο συνεννόησης για να μπορέσουμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε την κρίση, τότε από εδώ από την Βέροια σας κάνω μία πρόβλεψη. Τότε, θα ισχύσει αυτό που έλεγε ο Παύλος Μπακογιάννης «Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Τον λόγο θα έχει πλέον ο λαός".


 Τα παραπάνω είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη στα στελέχη του κόμματός της που παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 2/4 στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗ.ΣΥ. στη Βέροια, προβλέποντας στην ουσία εκλογές το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Γιάννης3/4/11, 3:52 μ.μ.

    Τόσα χρόνια δηλαδή ρε παιδιά εσείς τι κάνατε για να βρει η Ελλάδα το βηματισμό της? Από παρθενογέννηση προήλθατε εσείς??? Βρε ουστ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/11, 9:45 π.μ.

    Από παρθενογέννεση σίγουρα δεν προήλθε η Ντόρα.Όμως σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα είναι η μόνη που παραδέχτηκε τα λάθη του παρελθόντος,έμαθε από αυτά και είναι αποφασισμένη να μην τα ξανακάνει.Όσο για το αν δεν έκανε κάτι τόσα χρόνια,η θέση της δεν ήταν ποτέ στο Υπουργείο Οικονομικών να σας θυμίσω.Όποιο καθήκον της ανατέθηκε το έφερε εις πέρας με επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/11, 5:41 μ.μ.

    Τα γνωστά τετριμμένα επιχειρήματα.. Ποιος είναι από παρθενογένεση μπορείς να μας δείξεις? Μήπως είμαστε εμείς οι ίδιοι? όλοι συμμέτοχοι είμαστε λίγο πολύ σε αυτό το χάλι. Όσοι μας το επισήμαναν κατά καιρούς τους βρίζαμε, κοροϊδεύαμε και λέγαμε βρικόλακες. Αφήστε τα αυτά λοιπόν κύριοι... η Ντόρα είναι χρήσιμη στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο