Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Βέροια (βίντεο - φωτο)

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η Ανάσταση του Χριστού σε όλες τις ενορίες της Βέροιας, όπως και σε όλες τις εκκλησίες ανά τον κόσμο.
Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, οι ενορίες του Μητροπολιτικού Ναού Απ. Πέτρου και Παύλου, των Αγ. Αναργύρων και του  Αγ. Ιωάννη του Ελεήμονος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελήμονα, τέλεσαν από κοινού την τελετή της Αναστάσεως, στην πλατεία της Εληάς.

Δείτε την τελετή της Αναστάσεως στο βίντεο που ακολουθεί. 

 



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/4/11, 1:15 μ.μ.

    Χριστός Ανέστη και καλή φώτιση στους ηγεμονεύοντες τούτο τον τόπο. Μπας και μπορέσουν να δούνε την επίγεια κόλαση που ζει το ποίμνιο τους... Αυτοί βέβαια ζόυν στον επίγειο τυος παράδεισο. Α... και πολλά συγχαρητήρια στους πιστούς που το βράδυ της Ανάστασης του Κυρίου δεν "τσίμπησαν" το δόλωμα 10-20 ψευτοαναρχικών αμφιβόλου ιδεολογίας. Τα περισσότερα συγχαρητήρια τα αξίζει όμως η ηγεσία της Αστυνομίας μας καθώς και οι προύχοντες μας που για μια ακόμη φορά επεδειξαν περισσή Δημοκρατική ευαισθησία αφήνοντας τα ανωτέρω κολώπαιδα να αναστατώσουν την πόλη μας και να προβάλουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ την πόλη μας πανελλαδικά για μια ακόμη φορά... Σκέφτηκε κανείς τι θα γινόταν αν κάποιοι πολίτες αποφασίζανε χθες το βράδυ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο