Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και τρεις για λαθραία τσιγάρα στην Ημαθία

«Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα»

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας στο Μακροχώρι Ημαθίας την 13/04/2011 και περί ώρα 07:00 συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας άνδρας ηλικίας 57 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 72 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα σε νομότυπη κατ΄οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των ανωτέρω δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.329 πακέτα τσιγάρων, άνευ ειδικής ταινίας φόρου κατανάλωσης καθώς και το χρηματικό πόσο των 307,50 Ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βεροίας.

«Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα»

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας στο Μακροχώρι Ημαθίας την 13/04/2011 και περί ώρα 08:00 συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 74 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα σε νομότυπη κατ΄οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ανωτέρω  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3887 πακέτα τσιγάρων, άνευ ειδικής ταινίας φόρου κατανάλωσης.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βεροίας.

«Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών»

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, στη Νάουσα Ημαθίας, την 13/04/2011 και ώρα 17:00 συνελήφθη ένας ημεδαπός 36 ετών διότι κατελήφθη να κατέχει ποσότητα ηρωίνης σε αυτοσχέδια συσκευασία καθαρού βάρους 0,6 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

«Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών»

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας στη Βέροια Ημαθίας συνελήφθησαν ένας ημεδαπός ηλικίας 33 ετών την 12/04/2011 και περί ώρα 22:30 και ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών την 13/04/2011 και περί ώρα 08:35, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα ο 33χρονος δράστης επέβαινε ως οδηγός σε όχημα ιδιοκτησίας του με συνοδηγό τον 30χρονο ημεδαπό, ο οποίος απέρριψε στο έδαφος προ του ελέγχου από τους αστυνομικούς, ποσότητα κάνναβης σε αυτοσχέδια συσκευασία συνολικού βάρους 1,2 γραμμαρίων, ποσότητα την οποία κατείχαν και έκαναν χρήση αυτής από κοινού οι ανωτέρω δράστες.
Ο 33χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ ο 30χρονος συνοδηγός διέφυγε αρχικά της σύλληψης και συνελήφθη την 13/04/2011 και περί ώρα 08:35 στη Βέροια Ημαθίας από αστυνομικούς της ιδίας Υπηρεσίας.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπεμφθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βεροίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο