Συνάντηση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη με μέλη της πρ. Ν.Ε. Τουριστικής Προβολής

Την Παρασκευή 1 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη με τα μέλη της πρώην Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη  Ημαθίας.


Ο κ. Καραπαναγιωτίδης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής για την ουσιαστική και άψογη συνεργασία των προηγούμενων χρόνων, που απέφερε σημαντικά αποτελέσματα στον τουριστικό τομέα για την περιοχή μας, τόνισε την ανάγκη της συνέχισης αυτής της συνεργασίας και της λειτουργίας της Επιτροπής, με άλλη πλέον ονομασία και διεύρυνση της σύνθεσής της,  στα πλαίσια της δυνατότητας έκφρασης των φορέων και της δημοκρατικής λειτουργίας και διαδικασίας.

Ο ρόλος της θα είναι εισηγητικός προς την Επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με προτάσεις και θέματα που θα αφορούν την τουριστική προβολή και γενικότερα την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας, έτσι ώστε η Ημαθία να διεκδικήσει το ρόλο  και τη θέση που της αξίζει  στο χώρο της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον πλούτο των ήπιων και εναλλακτικών μορφών που διαθέτει.

Στη νέα Επιτροπή θα συμμετάσχουν, πέρα των σημερινών, εκπρόσωποι των 3 Δήμων του Νομού και του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Η συνάντηση της νέας Επιτροπής θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η οργάνωση της 5ης συνάντησης για τον Τουρισμό της Π.Κ.Μ. που θα πραγματοποιηθεί στην Ημαθία στις αρχές του Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/4/11, 10:33 π.μ.

    Μια συνάντηση...χίλιες λέξεις!
    Ο Αντιπεριφερειαρχης, ο υπάλληλος, και δύο ...μέλη!
    Νομίζω έχουμε φτάσει σε άσχημο σημείο.
    Η τουριστική ανάπτυξη είναι ένα σημαντικό θέμα για να παίζουνε κάποιοι στην προσπάθεια τους να εμφανιστούνε ξανά έστω σε μία φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο