Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοινώνει την Πέμπτη ο Γιάννης Δημαράς

Την ιδρυτική πράξη του νέου κόμματός τους ανακοινώνουν την Πέμπτη 14 Απριλίου οι Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου. 

Το κόμμα θα ονομάζεται "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών". Στην πανηγυρική εκδήλωση της Πέμπτης θα δοθεί στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών αποτελεί μετεξέλιξη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, της πολιτικής κίνησης που είχαν ιδρύσει στις 19 Ιανουαρίου οι -προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ-, βουλευτές Β΄Αθηνών Γ.Δημαράς και περιφέρειας Αττικής Β.Οικονόμου.

Τότε ο κ. Δημαράς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετεξελιχθεί η κίνηση σε κόμμα, εάν το επιβάλλουν οι πολιτικές εξελίξεις και το ζητήσουν όσοι ακολουθήσουν την κίνηση.

«Άρμα Πολιτών» ήταν το όνομα του συνδυασμού, με τον οποίο ο κ. Δημαράς ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πηγή: in.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ! ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανία τους έχει πιάσει όλους να ιδρύσουν νέα κόμματα ,κανείς δεν σκέφτεται σοβαρά στον τόπο αυτό, ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη νέων κομμάτων ,την διάλυση των παλαιών χρειαζόμαστε και την ανασύνταξη ,και να συλλογιστούμε και να προβληματιστούμε σοβαρά με τι είδους δημοκρατία θέλουμε,ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,αυτα κατέστρεψαν τον τόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο