Βγάζει τα... απωθημένα της η παράταξη της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλουν τις προσωπικές τους πικρίες προς πρόσωπα της παράταξής τους βρήκαν κάποιοι σύμβουλοι της δημοτικής ομάδας της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, με αφορμή τη συζήτηση του θέματος για την αποζημίωση του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ της Βέροιας.


Όπως φάνηκε από την ψηφοφορία για το θέμα, παχυλά αμειβόμενοι σύμβουλοι της κας Ουσουλτζόγλου, αποφάσισαν πως - παρά το γεγονός ότι αυτοί απολαμβάνουν της αποζημίωσης που δικαιούνται - αντέδρασαν στην αποζημίωση του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

Μάλιστα, ακούστηκε η άποψη ότι δεν πρέπει να... προκαλούνται οι πολίτες από τις αποζημιώσεις.

Αλλά, αν κρίνουμε την δράση και την αποτελεσματικότητα των μεν και του δε, μάλλον θα έπρεπε να αλλάξουν οι ρόλοι! Άλλοι δεν θα έπρεπε να παίρνουν αποζημίωση, καθώς η δουλειά τους δεν απαιτεί παρά λίγες μέρες ενασχόλησης με τα θέματα του Δήμου.

Η ουσία φαίνεται όμως πως είναι αλλού... Πρόκειται - από ορισμένους τουλάχιστον - για προσωπική υπόθεση και αφορά το πρόσωπο του σημερινού προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Γιώργου Κάκαρη. Γιατί; Γιατί ο κ. Κάκαρης είναι - όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε κάποιος - "ταλιμπάν", που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος.

Και αυτό πληρώνει τώρα. Τα ήξερε και τα περίμενε (η θα έπρεπε να περιμένει) τέτοια σκηνικά. Άλλωστε, αυτό υποδήλωσε και η στάση "Ποντίου Πιλάτου" της Δημάρχου στο θέμα.

Όσο για το... μάρμαρο, προτείνουμε να κοπούν όλες οι αντιμισθίες και οι αποζημιώσεις από αυτούς που καταψήφισαν την εισήγηση για τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ. 

Τότε ναι! Θα τους βγάλουμε το καπέλα και θα πεισθούμε πως ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου και δεν λειτουργούν βάσει της λογικής "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Γιάννης Δ.20/4/11, 4:54 μ.μ.

    Βλέπετε ο κ.Κάκαρης λέει πάντα τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς αγκυλώσεις. Είναι πάντα καυστικός και καθαρός και δεν μασάει τα λόγια του. Όταν έχεις αυτά τα στοιχεία σε φοβούνται και σε ζηλεύουν κυρίως οι της δικής σου ομάδας. Αλλά το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι δυστυχώς. Μα.......α Κάκαρη καλά να πάθεις εγώ σου τα έλεγα τα προηγούμενα χρόνια να πληρωθείς και να μην βάζεις απο την τσέπη σου, αυτο είναι το ευχαριστώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο