Παράσταση διαμαρτυρίας για τις συγχωνεύσεις - καταργήσεις των σχολείων

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδοίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στους αρμόδιους φορείς, και εκφράστηκε η αντίθεση της Ομοσπονδίας στο σχέδιο των συγχωνεύσεων – καταργήσεων των σχολείων.

Όπως αναφέρει ο πρέοδρος της Ομοσπονδίας, "το σχέδιο αυτό κατά την εκτίμηση μας, αντιμετωπίζει την εκπαίδευση με χρηματοοικονομικά και όχι με παιδαγωγικά κριτήρια και για το λόγο αυτό:
Ζητάμε τη συνολική ανάκληση του βεβιασμένου σχεδίου των συγχωνεύσεων – καταργήσεων και καλούμε το Υπουργείο Παιδείας μέσα από μια διαδικασία ουσιαστικού κι όχι προσχηματικού διάλογου να προχωρήσει στην επεξεργασία ενός συνολικού σχεδίου που θα απαντά στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις των καιρών".

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Βέροιας Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο. Στις συναντήσεις αυτές, εκτός του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, παρόντες ήταν και μέλη των Δ.Σ. των Ενώσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Βέροιας καθώς και της Ένωσης Νάουσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο