Σχόλιο για την αθώωση του Λευτέρη Βαλαβάνη - Διευκρίνηση για το θέμα

Από τον κ. Γιώργο Νεστορόπουλο, σύμφωνα με το όνομα που δηλώνει στο e-mail που μας έστειλε, λάβαμε το παρακάτω σχόλιο, σχετικά με την δημοσίευση περί της νέας αθώωσης του πρώην Δημάρχου Απ. Παύλου Λευτέρη Βαλαβάνη.

Το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

" Κύριοι, γιατί γράφετε "Νέα αθώωση"? Δεν είναι νέα αθώωση, είναι η ΠΡΩΤΗ αθώωση γιατί η πρωτόδικη ήταν καταδικαστική. Σε 3.5 χρόνια καταδικάστηκε ο κ. Βαλαβάνης για υπεξέρεση 60.000 ευρώ. Και επειδή η δικαιοσύνη είναι «τυφλή» αθωώθηκε τώρα... "


 Σημ. Veria News:  

Αγαπητέ κ. Νεστορόπουλε,

Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η "νέα αθώωση" δεν αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε ο κ. Βαλαβάνης. Μετά την πρώτη του αθώωση, στις 2 Μαρτίου, ήρθε και η δεύτερη, στις 7 Απριλίου.
Νέα αθώωση, λοιπόν, για το πρόσωπο του Λευτέρη Βαλαβάνη και όχι για την υπόθεση.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε:

Στις 2 Μαρτίου 2011, ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Λευτέρης Βαλαβάνης κρίθηκε ομόφωνα αθώος από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος, από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για υπεξαίρεση 57.300 ευρώ, χρήματα που προήλθαν από υπηρεσία άντλησης βοθρολυμάτων. 

Στις 7 Απριλίου 2011, για άλλη υπόθεση (κατηγορία για παράβαση καθήκοντος επειδή με εντολή του ο τότε δήμος Απ. Παύλου χρησιμοποιούσε το όχημα άντλησης βοθρολυμάτων) το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώο τον πρώην δήμαρχο Αποστόλου Παύλου Λευτέρη Βαλαβάνη στις 7 Απριλίου.

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο