Από τις 18 Μαρτίου είχαν "κλειδώσει" οι συγχωνεύσεις στα σχολεία!

Το θέμα με τις συγχωνεύσεις έκλεισε, όχι τώρα, αλλά από τις 18 Μαρτίου, άσχετα αν δεν μας το είπαν και δήθεν συζητούσαν! Οι συγχωνεύσεις και οι υποβαθμίσεις θα γίνουν όπως είχε προταθεί αρχικά, χωρίς να έχουν ληφθεί (όχι εκ του αποτελέσματος μόνο, αλλά και από την ημερομηνία της απόφασης) οι προτάσεις - απόψεις - αντιρρήσεις των τοπικών κοινωνιών.

Τα σχολεία που συγχωνεύονται και υποβαθμίζονται στην Ημαθία, είναι τα εξής:

Πρωτοβάθμια Ημαθίας
Συγχωνεύονται: Το 1/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Σφηκιάς με το 4/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων, το 6/θεσιο 2ο Δημοτικό Νάουσας με το 7/θεσιο 1ο Δημοτικό Νάουσας (σε 10/θεσιο), το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Γιαννακοχωρίου με το 6/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Μαρίνας - Πολλών Νερών.

Υποβιβάζονται: Το 8/θεσιο 8ο Δημοτικό Νάουσας υποβιβάζεται σε 7/θεσιο, το 6/θέσιο Καμποχωρίου - Βρυσακίου σε 5/θεσιο, το 6/θεσιο Καβασίλων σε 5/θεσιο, το 2/θεσιο Δασκίου σε 1/θεσιο, το 8/θεσιο 6ο Δημοτικό Νάουσας σε 7/θεσιο.

Δευτεροβάθμια Ημαθίας
Συγχωνεύονται: Το 7ο Γυμνάσιο Βέροιας και το 1ο Γυμνάσιο Βέροιας (σε 1ο Γυμνάσιο Βέροιας), το Γυμνάσιο Μαρίνας με το Γυμνάσιο Επισκοπής Νάουσας (σε Γυμνάσιο Επισκοπής), το Γυμνάσιο Τρικάλων με το Γυμνάσιο Κορυφής (σε Γυμνάσιο Κορυφής).Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/5/11, 9:26 π.μ.

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΛΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;
    Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ; ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ; Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ; ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο