Θα έρθει τελικά στη Νάουσα σήμερα η Θοδώρα Τζάκρη ή κάνει πίσω δια τον φόβο... γιαουρτιών;

Από νωρίς το πρωί διακινούνταν η φήμη ότι τελικά η υφυπουργός Τζάκρη δε θα παραστεί στην επέτειο του Ολοκαυτώματος στη Νάουσα.
Η αιτία της απουσίας της, επέμεναν οι φήμες, ήταν ότι φοβήθηκε τις αντιδράσεις των εργαζομένων - ομήρων στην ΕΝ.ΚΛΩ. που είχαν προαναγγείλει θερμή διαμαρτυρία αφού έχουν χάσει την υπομονή τους από τη συνεχή κοροϊδία της Κυβέρνησης και των Υπουργών του ΠΑΣΟΚ.


Χαρακτηριστική ήταν η φράση του συνδικαλιστή Παπαντωνίου στη συνέντευξη που παραχώρησαν την Πέμπτη "να ξέρουν ότι δεν είμαστε ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΠΑΜΕ, είμαστε ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και εμείς θα διαμαρτυθούμε..."

Η υφυπουργός που συνηθίζει να εμφανίζεται με σικ ταγέρ φοβήθηκε φαίνεται να μη προσγειωθεί πάνω της κανένα γιαούρτι και, οι φήμες επιμένουν, ανέβαλε την παρουσία της.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΝΕΟ ΒΗΜΑ της Νάουσας ανέβασε το εξής στη σελίδα του:

"Χωρίς επίσημη κυβερνητική εκπροσώπηση θα εορταστεί η επέτειος του Ολοκαυτώματος της Νάουσας αύριο Κυριακή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θ. Τζάκρη η οποία θα εκπροσωπούσε την Κυβέρνηση, δεν θα παραστεί τελικά, φοβούμενη τις κοινωνικές αντιδράσεις από εργαζομένους της ΕΝ.ΚΛΩ αλλά και οργιζμένους πολίτες.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει τελικά ο Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας κ. Σώκος, ενώ πιθανολογείται ότι θα παραστεί και ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο