Δεν κάνουν τουαλέτες στο "Βήμα" γιατί ενοχλείται η κυρία αντιδήμαρχος;

Ακούγαμε ότι κάποιοι κάτοικοι της περιοχής του "Βήματος" του Απ. Παύλου στη Βέροια αντιδρούσαν για την κατασκευή τουαλετών σε μια γωνιά στο σημείο, ώστε να εξυπηρετούνται οι χιλιάδες επισκέπτες του, αλλά δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας ότι η αντίδραση προέρχεται από μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, και δη από ένα αιρετό πρόσωπο του δήμου Βέροιας, που κατέχει μάλιστα προβεβλημένη θέση...

 Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Η αντιδήμαρχος της Βέροιας Βέτα Αρχοντάκη, η οποία κατοικεί πλησίον του "Βήματος" και με την αντίδρασή της, σε ένα παγκόσμιο μνημείο με χιλιάδες επισκέπτες δεν μπορεί να υπάρξει η κατασκευή ενός χώρου που να τους εξυπηρετεί.

Ακούσαμε και κάτι άλλο... Ότι όσοι θέλουν να πάνε στην τουαλέτα θα "προωθούνται"  σε μαγαζί της πλατείας Ωρολογίου (το χαρακτήρισαν κάποιοι ως "ειδικώς και περιέργως ευνοούμενο" από τον Δήμο) και θα δίνουν 1 ευρώ για να κάνουν την ανάγκη τους...

Κρατάμε μια επιφύλαξη στις πληροφορίες (μικρή - πολύ μικρή) και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι διαφορετικό να μας το καταθέσει...

Περιμένουμε δε το απαραίτητο σθένος (γελάμε τώρα;) από τον Δήμο Βέροιας και την δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου προσωπικά, ώστε να δοθεί μια προσωρινή λύση στο θέμα. 

ΑΜΕΣΑ! Μπορεί; Μάλλον όχι...

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/11, 11:31 π.μ.

    Νομίζω ότι δεν τα ξέρεις πολύ καλά Νικολάκη...για ψάξε λίγο καλύτερα το θέμα...
    Εγώ απορώ:
    Έχουμε ανεργία. Παραπονιόμαστε. Γιατί τότε ένας "παραπονούμενος" δεν νοικιάζει ένα απο τα μαγαζάκια που έχουν οι απέναντι πολυκατοικίες και είναι κενά (που λογικά τί ενοίκιο θα έχει; ή μπορεί μάλιστα να έχουν ιδιοκτησία) και α κάνει τουαλέτες με ένα συμβολικό ποσό εισόδου (π.χ 50 λεπτά;). Μην μου πείς τι λύση είναι αυτή γιατί θα σου πώ ότι εφαρμόζεται απο την Κίνα μέχρι την...Αμερική!

    Για ψάξτο λίγο καλύτερα...
    γιατί νομίζω ότι η ίδια η Δήμαρχος έκανε αυτή την πρόταση απο την στιγμή που το κόστος κατασκευής αξιοπρεπών τουαλετών και διατήρησης τους είναι μεγάλο για την παρούσα φάση του Δήμου. Ή πλέον η ιδιωτική πρωτοβουλία πέθανε και όλοι γίναμε παιδιά του Δημοσίου;;;

    Για ψάξε το λίγο καλύτερα...καί αυτό. γιατί και άλλα δεν τα ψάχνεις πολύ...

    Αίντε γιατί και εγώ αγανακτισμένος πολίτης είμαι, άλλα όχι μόνο με τους "πολιτικούς". Κυρίως έχω αγανακτίσει με τους...πολίτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήταν προτιμότερο το υποκοριστικά να λείπουν από άτομα που δεν γνωρίζουμε, κ. ανώνυμε 11.31 π.μ.

    Καλό είναι να τα ρίχνουμε στους πολίτες, αλλά τι στο καλό, πάλι αυτοί μας φταίνε;

    Γνωρίζουμε για την σκέψη της Χαρούλας για τις τουαλέτες σε μαγαζί, αλλά αν δεν υπάρξει κάποιος πρόθυμος, τι θα γίνει;

    Και, τέλος πάντων, πάλι στο κόστος θα κολλήσουμε; Τώρα όπως είναι, είναι καλύτερα;

    Άιντε, γιατί και εμείς είμαστε αγανακτισμένοι, όλα στους πολίτες και... στον κόκορα τα φορτώνουμε, αλλά από θεωρία πρώτοι είμαστε.

    (Μεταξύ μας, κάποιοι πάτε να υπερασπιστείτε μία κατάσταση, αλλά τα κάνετε χειρότερα βρε παιδί μου. Αντί να κάθεστε και να ψάχνετε απαντήσεις, γιατί δεν καταναλώνετε φαιά ουσία για να πιέσετε λίγο τα πράγματα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί θα λέγατε να ήταν οι τουαλέττες προσφορά της Εκκλησίας στην πόλη; Η δαπάνη είναι μηδενική μπροστά στην σπατάλη που κάνει γενικά (βλ συγκρότημα πρώην παιδούπολης κλπ) και στο κάτω κάτω θα εξυπηρετήσει χώρο της αρμοδιότητάς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήθελε η Μητρόπολη να κάνει τουαλέτες... Αλλά δεν την άφησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο