Για να παρκάρουν οι... εκλεκτοί!

Αυτό είναι το πάρκινγκ των... εκλεκτών που, προς τιμήν του, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας πρότεινε να καταργηθεί!

Να φύγετε κύριοι, να παρκάρετε αλλού!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/11, 11:50 π.μ.

    Κοίταξε Νίκο δεν είναι έτσι όπως το θέτεις ακριβώς. Θα δημιουργηθούν κάποια ζητήματα, όπως η έλλειψη χώρου υποδοχής κάποιου επισκέπτη (επισήμου) και φυσικά το που θα μπορούν κάποιοι υπάλληλοι ή αιρετοί που χρειάζονται ένα μέσο κοντά και πρόχειρο (όπως οι μεταφορείς του Δήμου). Δεν γνωρίζω άν μπορεί να γίνει κάποια μορφής σύμβαση με το υπόγειο πάρκινγκ (που για ακόμα πολλά χρόνια θα είναι ιδιωτικό), άλλα αυτά τα δύο παραπάνω θα είναι θέματα προς επίλυση.
    Κατα τα άλλα, πολύ καλή κίνηση και αρχίζω να πιστεύω ότι το Τοπικό Συμβούλιο έχει τα απαραίτητα @@ για να προτείνει "ριζοσπαστικές" λύσεις. Ίδωμεν. Καλή αρχή πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/11, 12:12 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!ΚΑΝΤΕ 2-3 ΓΥΡΕΣ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/11, 3:33 μ.μ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η' Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΑ ΕΠΙΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 100 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝ'ΚΙΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο