Κάτι κινείται στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων

Γράψαμε στο παρελθόν για την εισαγγελική παραγγελία προς την Αστυνομική Δ/νση Ημαθίας και το Δήμο Βέροιας σχετικά με αυθαίρετες κατασκευές και παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από τις 22 Μαρτίου το τμήμα Πολεοδομίας του Δήμου Βέροιας έλαβε σχετική πρόσκληση από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ώστε να συσταθεί από κοινού συνεργείο ελέγχου, σε εκτέλεση της σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.

Τελικά, φαίνεται πως η πρόσκληση του Διοικητή του Τμήματος οδήγησε στην σύγκλιση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βέροιας, η οποία συνεδριάζει το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, με θέμα συζήτησης «τα προβλήματα που δημιουργούνται στην εύρυθμη λειτουργία του αστικού κέντρου της Βέροιας από την ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και τυχόν παραβάσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Ας ελπίσουμε, έστω και με καθυστέρηση, να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, μια χρυσή τομή ενόψει του καλοκαιριού που να συμφέρει όλες τις πλευρές και τα δικαιώματα (καταστηματαρχών και κατοίκων του κέντρου), ώστε να μην δημιουργούνται τα γνωστά προβλήματα.

Πηγή: Εφημ. "Λαός"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/5/11, 12:34 μ.μ.

    ΕΓΩ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ,ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΤΛ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΝΤΣΑ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο