Σκληρή κριτική στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στην κυβέρνηση

Πολύ σκληρή κριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου δέχθηκε από τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία ήταν ομιλήτρια σε κομματική εκδήλωση στην Βέροια. Στην δήλωσή της τόνισε ότι «ο σκοπός του ταξιδιού μου στην Βέροια έχει κομματικό χαρακτήρα. 


Έρχομαι ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για να έχω μια κουβέντα με τα στελέχη του Κινήματος στην Ημαθία. Στόχος της επίσκεψής μου είναι να μιλήσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις, να συμφωνήσουμε και να συμπαραταχθούμε σε ένα πρόγραμμα όχι απλά σταθερότητας αλλά ανάπτυξης της οικονομίας μέσα από την ανάταση της χώρας». Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην πολύ άσχημη κατάσταση που βρήκε η σημερινή κυβέρνηση την χώρα και ανέφερε ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη για την σωτηρία της Ελλάδος. 

Μετά την σύντομη εισήγησή της το λόγο πήραν στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ο αριθμός αυτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν πολύ μικρός), κι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. 

Τα στελέχη του Κινήματος τόνισαν ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ του ξεκινήματος, ασκήθηκε πολύ σκληρή κριτική στα λάθη των κυβερνήσεων Σημίτη, τονίστηκε ότι με τις σημερινές «αλχημείες» οδηγείται η χώρα στην χρεοκοπία, ότι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα ευνοούν μόνο τους τοκογλύφους και ότι «πνίγεται» η αγορά με την αύξηση των φόρων και του ΦΠΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο