"Όχι" στην μεταφορά ορθοπεδικής και ουρολογικής κλινικής από τη Βέροια

Αντίθετοι στην μετακίνηση της Ορθοπεδικής κλινικής στη Νάουσα και της Ουρολογικής στην Έδεσσα δήλωσαν τόσο ο διευθυντής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Χατζηδημητρίου όσο και οι διευθυντές των δυο κλινικών κ. Κοϊμτζής, Πασχαλίδης, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Βέροιας. 

Επισημάνθηκε ότι είναι δυο κλινικές ιδιαίτερα ανεπτυγμένες στην Βέροια, εξυπηρετούν πάρα πολλά περιστατικά και θα ταλαιπωρήσουν πολύ κόσμο. Επίσης τόσο η λειτουργία της μιας κλινικής όσο και της άλλης σχετίζονται με άλλες κλινικές (π.χ η ορθοπεδική με την χειρουργική, η ουρολογική με την νεφρολογική) και γι αυτό δεν πρέπει να μετακινηθούν οι κλινικές. 

Επίσης βολές εκτοξεύστηκαν κατά του διοικητή του Νοσοκομείου της Νάουσας κ. Τσοκπουνίδη ότι κινήθηκε παρασκηνιακά και κατέθεσε την δική του πρόταση η οποία υιοθετήθηκε και κατά του διοικητή του Νοσοκομείου της Έδεσσας κ. Δαβόρα διότι ως Βεροιώτης δεν αντέδρασε στην πρόταση που ζημιώνει τους Βεροιώτες.

Πηγή: Pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/5/11, 9:03 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο