Παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Σούρλα "Διαφάνεια: Προϋπόθεση Δημοκρατίας" σήμερα στις 8 μ.μ. στην "Στέγη"

H Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» της ΚΕΠΑ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Σούρλα  «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουτζόγλου-Γεωργιάδη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος, ο βουλευτής της Ν.Δ.  Μιχάλης Χαλκίδης. 

Την εκδήλωση συντονίζει η Βούλα Κοτσάλου-Πάπαρη υπεύθυνη της Δημοτικής βιβλιοθήκης. Θ’ ακολουθήσει συζήτηση με τους ακροατές. Είσοδος ελεύθερη. 

Πληρ.: Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» Ζωγιοπούλου 5 τηλ. 23310-24879.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/6/11, 8:51 μ.μ.

    Ο κ.ΣΟΥΡΛΑΣ Η ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο