Σύλληψη τριών Ελλήνων και τριών Βουλγάρων για μεταξύ τους επεισόδιο

Συνελήφθησαν χθες (04-06-2011) πρώτες πρωινές ώρες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 45, 44 και 23 ετών και τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 33, 32, 20 ετών κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 

Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, βραδινές ώρες της 03-06-2011 έλαβαν χώρα επεισόδια μεταξύ των ανωτέρω συλληφθέντων αρχικά στην οικία ενός 28χρονου αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας και ακολούθως στην οικία του 45χρονου συλληφθέντα, πιθανώς για οικονομικές διαφορές. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ο 28χρονος, μία 21χρονη καθώς και όλοι οι ανωτέρω δράστες. Ο 28χρονος λόγω της σοβαρότητας του χτυπήματος νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Βέροιας.

Επίσης, από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του 32χρονου συλληφθέντα αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας έχει εκδοθεί από τις Δικαστικές Αρχές της Βουλγαρίας Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ ο 32χρονος αλλοδαπός θα οδηγηθεί και στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο