Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Τακτική  συνεδρίαση πραγματοποιεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, την    Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι με 20 θέματα ημερήσιας διάταξης.

 Τα θέματα έχουν ως εξής:


ΘΕΜΑ    1ο :    Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για απομάκρυνση κλειστών περιπτέρων από τα πεζοδρόμια      
ΘΕΜΑ    2ο :     Τοποθέτηση ή  μη τραπεζοκαθοσμάτων σε πλατείες και πάρκα του Δήμου Βέροιας      
ΘΕΜΑ    3ο:    Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Γεώργιο Κουτσογιάννη του Αντωνίου       
ΘΕΜΑ    4ο:    Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ευμορφία Σερεμέτα του Ευθυμίου       
ΘΕΜΑ    5ο: :      Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της Μαριάνθης Μήτογλου        
ΘΕΜΑ       6ο :
     Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  του Θεόδωρου Τσανασίδη        
ΘΕΜΑ    7ο :
     Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας «ΚΑΡΕΤΣΑΣ Ν. – ΛΙΤΑΣ Χ.-ΠΡΕΣΙΑΣ Α.Ο.Ε.»(«ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ»)
      
ΘΕΜΑ    8ο :
      Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του Αλέξανδρου Γερούκη       
ΘΕΜΑ    9ο :
      Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της Konstandinova Tania       
ΘΕΜΑ    10ο :
      Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του Χρήστου Μακρίδη       
ΘΕΜΑ    11ο :
     Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΠΙΤΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ –ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.              
ΘΕΜΑ    12ο :     Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του Αθανάσιου Λαναρά              
ΘΕΜΑ    13ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του Αναστάσιου Παγούρα              
ΘΕΜΑ    14ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΡΣΑΝΙΔΗΣ  &Σια Ο.Ε.              
ΘΕΜΑ    15ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΨΩΝΗΣ Σ. – ΚΑΡΒΑΡΙΩΤΗΣ Σ Ο.Ε.              
ΘΕΜΑ    16ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΓΕΩΡΓΙΟΥ   ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.      
ΘΕΜΑ    17ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ –ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ  ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.      
ΘΕΜΑ    18ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΕΞΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Ο.Ε.      
ΘΕΜΑ    19ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΚΑΡΕΤΣΑΣ Ν.-ΛΙΤΑΣΧ-ΠΡΕΣΙΑΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.      
ΘΕΜΑ    20ο :    Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δημήτριου Σιδηρόπουλου   

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/6/11, 4:26 μ.μ.

    Τώρα αν θέλουν ας μην ανακαλέσουν τις άδειες των παράνομων καταστημάτων. Δεν πιστεύω να θέλουν να είναι κάποιοι από αυτούς ξανά κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος... Βέβαια πρέπει να καταλάβουν το δούλεμα που έφαγαν και οι καταστηματάρχες τόσα χρόνια και να τους εκθέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/11, 8:00 μ.μ.

    Από Δευτέρα Τετάρτη και από Τετάρτη Παρασκευή για τα πρόστιμα. Από αναβολή σε αναβολή το φέρνουνε βδομάδες τώρα μέχρι να ξεχαστεί. Νομίζουν.

    Όσες αναβολές και να δώσετε το θέμα με τα καφέ της Βέροιας (ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ) και αυτή την ατιμωρησία που επικρατεί χρόνια εις βάρος των κατοίκων που κυριολεκτικά έχουν χάσει τον ύπνο τους θα φτάσει μέχρι το αρμόδιο Υπουργείο. Μέχρι το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
    Και θα φτάσει αυτό είναι το μόνο σίγουρο για όσους από το δημοτικό συμβούλιο έχουν ακόμα αμφιβολίες.

    Άκόμα και αν χρειαστεί να επέμβει εκ νέου ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρ.Παπαθ.21/6/11, 8:05 μ.μ.

    Η ποιότητα ζωής έχει να κάνει μόνο με ανακλήσεις αδειών καταστημάτων,δεν ασχολείται με άλλο θέμα ,κάποιος δεν πρέπει να ασχοληθεί και με τα σκουπίδια στους δρόμους της πόλης και ντρέπεσαι να λές ότι κατοικείς στην Βέροια . Η πόλη έχει ανάγκη από γενική καθαριότητα ,κανείς δεν το βλέπει ,αν δεν μπορεί ο Δήμος να εκτελέσει τα καθήκοντα του ,τότε ας μας απαλλάξει από τα τέλη καθαριότητας και να αναλάβουμε οι πολίτες να διατηρήσουμε την πόλη καθαρή .Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/11, 9:54 μ.μ.

    Εάν οι κάτοικοι του κέντρου της Βέροιας περάσουν μπροστά με αγωγές / μηνύσεις στο δήμο (ήδη έχουν γίνει κάποιες) τότε θα υπολογίσουν το πολιτικό κόστος?
    Θα τους δώσουν την πρέπουσα σημασία? Θα μετρήσουν στην συνείδηση τους για μία φορά πρώτα οι κάτοικοι της πολύπαθης Βέροιας και μετά τα καφέ και τα μπαρ?

    Μηνύσεις για θέματα που άπτονται των παρανομιών των καφέ και των μπαρ, και σχετίζονται για παράδειγμα 1ον με προβλήματα υγείας που απέκτησαν επειδή δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδυα στα σπίτια τους από το θόρυβο και την μουσική (έλλειψη ύπνου, αυξημένο άγχος, καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, ηλικιωμένα άτομα με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό) εξαναγκάζοντας τους καλοκαίρι να μην μπορούν να ανοίξουν τις μπαλκονόπορτες,
    ή 2ον επειδή δεν μπορούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια μπροστά από τα σπίτια τους
    όπως δεν μπορούν να περάσουν γυναίκες με παιδιά στα καροτσάκια, ή 3ον επειδή τους ειρωνεύονται και τους απειλούν παρανομούντες καταστηματάρχες όταν τους ζητάνε να συμμαζευτούν.

    Τα παραδείγματα που αναφέρονται παραπάνω είναι τόσο ενδεικτικά όσο και πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/11, 7:47 π.μ.

    ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ,ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΡΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/11, 10:50 π.μ.

    Σήμερα θα πάω στο Δημοτικό Συμβούλιο και πραγματικά εάν δω έστω και έναν να υπερασπίζεται τα καταστήματα δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Μένω στο κέντρο από παιδί και έφτασα να έχω εγώ παιδιά και ακόμα τα ίδια γίνονται. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/6/11, 11:42 π.μ.

    Να δούμε την στάση ορισμένων λίγων δημοτικών συμβούλων που καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια όταν κάθονται στα παρανομούντα μαγαζιά καφέ και το μόνο που μετράνε είναι πόσες χειραψίες θα κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/6/11, 10:38 μ.μ.

    Αν αποφασισαν πολίτες καί άρχοντες να ασχοληθούν σοβαρα μ αυτη την όμορφη πόλη ας μην ξεχάσουν ότι δεν ειναι μόνο στο κέντρο το πρόβλημα των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και σε ημικεντρικούς δρόμους έξω από τα καφενεία!!!!!!!!!!!!
    Στενοι δρομοι, μικρά πεζοδρομια,
    πολλά αυτοκίνητα και....
    Ευχομαι να παρθούν και να εφαρμοστούν μέτρα γιατί παρατηρείται το εξής:Οτι προτείνεται από τους μεν απορρίπτεται από τους δε!!!! Δεν συμφωνειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/6/11, 11:07 μ.μ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ!ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΩΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΑΦΟΥ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/11, 3:01 μ.μ.

    Για τα σκουπίδια που γράφετε...Περάστε τώρα απο την Μ. Αλεξάνδρου έξω απο την εκκλησία Αγίου Φανουρίου. Έχει ένα κάδο γεμάτο σπασμένες πλάκες αμιάντου απο παλιά σκεπή. Να περνάει ο κόσμος να εισπνέει. Αυτός που τα αφαίρεσε να διαβάσει στο google την διαδικασία που προβλέπεται για αυτο το υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο