Ξεκίνησε η... ολονύκτια της μουσικής στη Βέροια!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχουν την δυνατότητα οι κάτοικοι και επισκέπτες της Βέροιας να απολαύσουν μουσικές και ήχους από το έντεχνο, λαϊκό και ροκ ρεπερτόριο... Στις 10.30 μ.μ., ο In Veria news (με δύο εκ των συντελεστών του) θα βρίσκεται στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, για να παρακολουθήσει την συναυλία του Φοίβου Δεληνβοριά...

Το πρόγραμμα της σημερινής μουσικής... ολονυκτίας έχει ως εξής:


10.30μ.μ ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, «ο Αόρατος Άνθρωπος»

Παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον Εκατόγχειρα πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο), θα κάνουν δυνάμεις τις αδυναμίες τους, θα καταπολεμήσουν το άδικο και θα καθαρίσουν την πόλη από τους πονηρούς.
Οι αόρατες διαθέσεις μας θ’ αποκτήσουν επιτέλους σώμα…
ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


• 00.30 ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ μια αυθεντική λαϊκή γιορτή!
Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Γιώτα Νέγκα, Μιχάλης Δημητριάδης, Μαρία Σταφυλοπάτη και Γιώργος Αιγιώτης..
Διατηρώντας το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού μας πολιτισμού, ο Χρήστος Νικολόπουλος με τη συνοδεία εξαιρετικών επιλεγμένων μουσικών αλλά και των σπουδαίων φωνών που τον πλαισιώνουν, ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριο της ελληνικής μουσικής με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή!
Μία συναυλιακή βραδιά για όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερη εκδοχή του!
ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ


• 03.00 DUENDE Ελένη Πέτα – Παναγιώτης Μάργαρης
«Σε όλη την Ανδαλουσία… όλοι μιλούν συνεχώς για το duende και το αναγνωρίζουν με αλάνθαστο ένστικτο μόλις εμφανιστεί». (Federico Garcia Lorca)


Τραγούδια των Madredeus, Pink Floyd, Joan Baez, Astor Piazzolla, The Police, Amalia Rodrigues, Μίκη Θεοδωράκη, The Kinks, Ishtar, Γιώργου Ανδρέου, Christophe κ.α. δένουν αρμονικά μεταξύ τους, σε ένα μείγμα ηλεκτρισμού, πνευστών, εγχόρδων και κρουστών, που δημιουργούν ένα μοναδικό, γεμάτο εκπλήξεις μουσικό τοπίο. Γνώριμες μελωδίες σε καινούριο περιβάλλον, ενώνονται και ταξιδεύουν σε προορισμούς γοητευτικούς, γεμάτους πολυποίκιλα φωνητικά και κιθαριστικά ηχοχρώματα με ενορχηστρωτική διάθεση τόσο σκοτεινή, όσο και φλογερή, τόσο Μεσογειακή όσο και δυτική. …..
ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ


• 05.00 ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ανταμώνουμε παρέα το ξημέρωμα με τη συνοδεία κιθάρας…

Συμμετέχουν: Χρήστος Σαρκατζής & Αλέξανδρος Χίρτογλου.

ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο