Στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης η Δήμαρχος Βέροιας

Στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη, ύστερα από πρόσκληση του Πανεπιστημίου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων  έρευνας 21 ομάδων πρωτοετών φοιτητών δευτέρου εξαμήνου σχετικά με τον αστικό ιστό της πόλης. 

Κατά την παρουσίαση έγιναν γνωστά τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία ανάλυσης της περιοχής μελέτης, έγινε διάγνωση και ερμηνεία της περιοχής ενώ τέλος παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες προτάσεις παρέμβασης. 

Στο διάλογο που ακολούθησε της παρουσίασης, η Δήμαρχος Βέροιας παρατήρησε την αρτιότητα και το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι εν λόγω προτάσεις για την αναβάθμιση του αστικού τοπίου της Βέροιας ενώ επανέλαβε για ακόμη φορά ότι ο Δήμος Βέροιας στεκόταν, στέκεται και θα στέκεται αρωγός σε κάθε ακαδημαϊκή προσπάθεια η οποία κατατείνει τελικά τόσο στην προαγωγή της έρευνας όσο και στη βελτίωση της ζωής των πολιτών. 

Σημείωσε δε ότι η πόλη της Βέροιας, λόγω ακριβώς της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της παρουσίας διατηρητέων κτηρίων, προσφέρεται ιδιαίτερα για εκπόνηση σχετικών μελετών από φοιτητές του Πολυτεχνείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο