Υφυπουργός Επικρατείας ο Άγγελος Τόλκας;

Νέος βουλευτής, από την βόρεια Ελλάδα, θα είναι ο νέος υφυπουργός Επικρατείας που θα οριστεί από τον πρωθυπουργό πιθανότατα και μέσα στην εβδομάδα, ενώ στην πορεία εκτιμάται πως θα ανακοινωθεί η τοποθέτηση δυο ακόμη υφυπουργών.

Ο νέος υφυπουργός Επικρατείας - οι πληροφορίες επιμένουν πως θα είναι ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας - θα επιτρέψει στον προϊστάμενό του Ηλία Μόσιαλο να ασχοληθεί στρατηγικά με τα θέματα του τομέα του, καθώς μεταξύ άλλων θα αναπληρώνει τον υπουργό Επικρατείας και στο μπρίφινγκ.

Ο ορισμός του υφυπουργού Επικρατείας θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα εντός της εβδομάδας, ανεβάζοντας τον αριθμό των μελών του τελευταίου υπουργικού σχήματος σε 43.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr στην κυβέρνηση προγραμματίζεται να τοποθετηθούν αργότερα και δυο ακόμη υφυπουργοί, ένας στο υπουργείο Οικονομικών και ένας στο υπουργείο Μεταφορών ή Υγείας.

Για το υπουργείο Μεταφορών ή Υγείας φαβορί είναι ο βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας, ενώ για το υπουργείο Οικονομικών καθοριστική θα είναι η γνώμη του «τσάρου» της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο