Να φύγουν τα τραπεζοκαθίσματα από όλα τα πεζοδρόμια προτείνει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Να απομακρυνθούν όλα τα τραπεζοκαθίσματα από τα πεζοδρόμια που βρίσκονται σε δρόμους που διέρχονται οχήματα προτείνει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, όπως αποφάσισε στην συνεδρίαση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (8/7). Η εισήγηση ήταν του προέδρου της Δ.Κ. Ηλία Τσιαμήτρου και ψηφίστηκε με 7 ψήφους υπέρ και 3 κατά.

Το σκεπτικό της εισήγησης είναι ότι πρέπει να απελευθερωθούν - για λόγους ασφάλειας - τα πεζοδρόμια, ώστε να μην αναγκάζονται οι πολίτες να κατεβαίνουν στον δρόμο για να περάσουν, αλλά και για να μην είναι τα τραπεζοκαθίσματα σύριζα με σταθμευμένα ή διερχόμενα οχήματα.

Πρόκειται για μία... επαναστατική πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας, που στην ουσία (μετά την προηγούμενη πρόταση για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε πλατείες) ολοκληρώνει την πρότασή της για το θέμα που χρόνια απασχολεί την Βέροια, η οποία - εν τέλει - αναφέρει: Κανένα τραπεζοκάθισμα στα πεζοδρόμια, τα μόνα υπαίθρια τραπεζοκαθίσματα στις πλατείες.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Χρ.Παπαθ.9/7/11, 9:10 π.μ.

    ενδιαφέρουσα η απόφαση της Δ.Κ Βεροίας,γιατί μειοψήφισαν οι 3 ,δεν τους αρέσει να είναι ελεύθερα τα πεζοδρόμια ή έχουν άλλα συμφέροντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/11, 11:42 π.μ.

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ,ΟΚ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ Η ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ..ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΕΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/11, 12:04 μ.μ.

    Διάβασα ότι ένας σύμβουλος κατά την γνώμη του θεωρεί ότι τα τραπεζοκαθίσματα εκτός καταστήματος φέρουν τον κόσμο σε επικοινωνία με τους συμπολίτες του,δηλαδή το θέμα προφανώς είναι ότι έχουμε έλλειψει επικοινωνίας μεταξύ μας..ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ!!Ενώ εάν πίνοντας τον καφέ μας ,η τρώγοντας εισπνέουμε το καυσαέριο των αυτοκινήτων,να βρίζουν οι οδηγοί,να κορνάρουν βιαστικά,καθώς και να μας σκουντάνε οι πεζοί για να περάσουνε την ώρα που τρώμε,είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτό τα πράγματα..Λυπηθείτε με ΠΛΑΚΑ μας κανούν ΜΕΡΙΚΟΙ,λέω, όχι όλοι,υπάρχουν και ευσυνείδητοι άρχοντες στην πόλη της βέροιας μην τους τσουβαλιάσω όλους σε ένα σακί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο