Επίσκεψη στο Σέλι πραγματοποίησε την Κυριακή η Δήμαρχος Βέροιας με συνεργάτες της προκειμένου να ενημερωθεί επιτόπου για τη βλάβη που έχει σημειωθεί στους τηλεοπτικούς αναμεταδότες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τηλεοπτικό σήμα στην κοινότητα.
Η παρέμβαση του Δήμου υπήρξε άμεση και από τη Δευτέρα το πρωί, σε συνεννόηση με ειδικό τεχνικό, τον κ. Δ. Σανακίδη ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς ως Δημότης Βέροιας, ξεκίνησε η διαδικασία επισκευής της βλάβης για τους αναμεταδότες των ιδιωτικών καναλιών.
Ταυτόχρονα ενημερώθηκε η ΕΡΤ, που είναι αρμόδια για την επισκευή του αναμεταδότη των κρατικών καναλιών και άμεσα θα σταλεί ειδικός τεχνικός.






















0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)