Μπήκε με λοστό στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ και τα... έσπασε!

Επίθεση κατά των γραφείων της ΔΕΥΑ Βέροιας σημειώθηκε σήμερα (26/8) το πρωί, όταν πολίτης εισήλθε εντός των γραφείων της επιχείρησης και τα έκανε «γυαλιά καρφιά». Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑΒ αναφέρεται:

"Αγανάκτηση, αποτροπιασμός  και προβληματισμός   είναι τα συναισθήματα που δημιουργούνται μετά το πρωτοφανές επεισόδιο βίας που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ.  Δημότης επιτέθηκε με λοστό κατά των γραφείων της επιχείρησης σπάζοντας τζάμια  προπηλακίζοντας και υβρίζοντας τους υπαλλήλους της.  Το παραπάνω επεισόδιο δημιουργήθηκε για την διακοπή της παροχής υδροδότησης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαθέτει,  λόγω οφειλής ενός αρκετά υψηλού ποσού από παλαιότερους λογαριασμούς υδροδότησής του.
« Καταδικάζουμε απερίφραστα το σημερινό επεισόδιο βίας εις βάρος εργαζομένων στην ΔΕΥΑΒ που αν μη τι άλλο προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους αλλά  και της καταστροφής δημόσιας περιουσίας …» τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτρης Δάσκαλος, ο οποίος προσέθεσε ότι «…η Δ.Ε.Υ.Α.Β. ξεκίνησε μια προσπάθεια συγκέντρωσης των οφειλών από τους καταναλωτές νερού, τόσο της Βέροιας όσο και των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων του ενιαίου Δήμου μας. Επιχειρούμε  να βάλουμε φρένο στο μη ελεγχόμενο καθεστώς, που επέτρεπε εδώ και χρόνια σε πολίτες να είναι ασυνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στη Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας.
Είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την ασυνέπεια που εξακολουθούν να επιδεικνύουν μερικοί από αυτούς τους οφειλέτες. Η επιχείρηση δεν μπορεί να επιβιώσει με τέτοιες τακτικές και μοιραία προχωρά  καθημερινά σε σφράγιση ωρολογίων ύδρευσης, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της συμβουλίου. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και θα πρέπει να διασφαλισθεί με κάθε τρόπο η σωστή και χρηστή διαχείριση του προς όφελος όλων μας.»."

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/8/11, 8:34 μ.μ.

    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ,ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ 1 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,ΑΙΣΧΟΣ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΑΥΒ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποτε η δευαβ στεγαζοτανε σ ενα γραφειακι πιο πανω απο κει που ειναι τωρα , διπλα στο πατσατζιδικο του τακη .ειχε τρια ατομα προσωπικο , και ο βλαζακης τους φωναζε καθε λιγο που περναγε απο κει,τους ελεγε να κανουνε πως γραφουνε , κατι για να μη τους βλεπουν απ το δρομο οτι καθονται .
    απο τοτε στο σημερα , κρυμμενοι στο μεγαλο κτιριο ενα ματσο κηφηναριο καθονται , χωρις να βγαινει κανενα εργο.
    εδω τρια ατομα δεν ειχανε τι να κανουνε . ολοι αυτοι οι στιβαγμενοι , τι κανουνε τωρα;;
    το ποτηρι ξεχειλιζει γιατι οι δημοτες πληρωνουνε τεραστια ποσα για να πληρωνεται κοσμος βολεμενος και μονο.το παγιο θα μπορουσε ναναι ελαχιστο . γιατι να πληρωνουμε τετοια ποσά ;;
    τι παει να πει το νερο ειναι πολυτιμο;;για να βολευονται ψηφοφοροι;;
    το νερο της βεροιας και πολυ ειναι , και περισσοτερο γινεται .
    τι αηδιες ειναι αυτες που λενε;;
    το κανουνε πολυτιμο καποιοι για να μας εκβιαζουν και να τα παιρνουν .
    ντροπη
    αλλα ποιος καταλαβαινει απο αυτα;;
    στο χειλος του γκρεμου ειμαστε απο κατι τετοια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/11, 11:25 π.μ.

    Καλημέρα σε όλους,δεν ήτανε και πολύ σωστή η κίνηση του πολίτη αλλά αγανάκτησε φαίνεται ο άνθρωπος.Οί γύφτοι τόσα έχουν όλα τζάμπα-νερό- ρεύμα κτλ. σε αυτούς κουβέντα,τα κάνουν πάνω τους οι άρχοντες της ΒΕΡΟΙΑΣ,τσαμπουκάδες μόνον εκεί που θέλουνε.Κύριοι και κυρίες του δήμου μας,πράξτε σωστά τις κινήσεις σας,οι πολίτες κουράστηκν να πληρώνουν και έργα να μην γίνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΟΝΤΑΣ27/8/11, 2:39 μ.μ.

    ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11.52 ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/8/11, 8:38 μ.μ.

    ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/8/11, 11:32 μ.μ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΥΡ. ΕΥΛΑΜΠΙΑ 11.25 ΕΣΕΙΣ 8.38 ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΙΞΑΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΚ!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΤΡΩΝΕ. Ε.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο