Σύσκεψη στο Δήμο Βέροιας με Διευθυντές Σχολείων της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

Σύσκεψη μεταξύ των νέων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Β’θμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Αυγούστου με πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής κ. Αντώνη Καγκελίδη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Βέροιας. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

1.- Ενημέρωση των Δ/ντων για τις αρμοδιότητες της Σχολικής Επιτροπής.  
2.- Υφιστάμενα προβλήματα (συντήρηση κτιρίων, καθαρίστριες κ.α).
3.- Τρόπος προμήθειας αναλώσιμων και μη ειδών.
4.- Λειτουργικές προτάσεις.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δ/ντης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ε. Φλυτούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Μαυροκεφαλίδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ε. Αρχοντάκη-Γεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κ. Τσιλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Α. Λαζαρίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι  απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν στον τομέα ευθύνης τους. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Μ. Σουμελίδης, Α. Παπαδόπουλος, Α. Κοστογλίδου, Ι. Κυριαζάκης, και οι Α. Παπαστεργίου – Φ. Σιμόπουλος με τη διπλή ιδιότητα (Δ/ντων και μελών Σχολικής Επιτροπής).

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/8/11, 6:26 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ,ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΕΣ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ?ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΣΕ 13 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο