Αποπειράθηκαν περάσουν χασίς μέσα σε... σουβλάκια στα κρατητήρια του Α.Τ. Βέροιας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, χθες (27-08-2011) το απόγευμα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, εκ των οποίων οι τρεις ήταν ήδη κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.
Ειδικότερα, στη Βέροια, κατά την παρασκευή της παραγγελίας φαγητού των τριών Ελλήνων, που κρατούνταν από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμφανίστηκαν ως πελάτες στο κατάστημα άλλα δύο άτομα και προσπάθησαν να εισάγουν στην παραγγελία ένα νάιλον μικροδέμα το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο του καταστήματος και ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.  

Οι τρεις κρατούμενοι συνελήφθησαν εκ νέου και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται.

Νεότερα στοιχεία από την Αστυνομία

Σε συνέχεια του από 28-09-2011 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με την απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε κρατούμενους του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας μέσω παραγγελίας από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γνωρίζεται ότι συνελήφθησαν εντός ορίων αυτοφώρου και οι δύο λοιποί ημεδαποί 19 και 26 ετών που προσπάθησαν να εισάγουν στην παραγγελία ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, στη Βέροια, ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, αρχικά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 19χρονος και στη συνέχεια ο 26χρονος. Επίσης, σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1,6) γραμμάρια ακτέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο