Ενέργειες της ΔΕΥΑΒ για χρηστή διαχείριση των αποθεμάτων νερού της περιοχής

Στο πλαίσιο της ορθολογικότερης και χρηστής διαχειρίσεις του υδάτινου δυναμικού και των αποθεμάτων νερού της περιοχής ευθύνης της ΔΕΥΑΒ, κλιμάκιο της επιχείρησης αποτελούμενο από τον Πρόεδρό της κ. Δημήτρη Δάσκαλο, τον Διευθυντή της κ. Θωμά Αχτσή και τον Προϊστάμενο Τεχνικού της ΔΕΥΑΒ κ. Ηλία Τσακτάνη, συνοδευόμενο από τον αρμόδιο επιστημονικό συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας κ. Ιωάννη Λαμπίδη και τον πρόεδρο του Τριποτάμου κ. Τσανασίδη Χρήστο, πραγματοποίησαν αυτοψία σε γεώτρηση στο Δ.Δ. Τριποτάμου. 

Η παραπάνω γεώτρηση παρείχε αρκετό νερό με συνεχόμενη ροή το οποίο χανόταν ανεξέλεγκτο στη περιοχή μη δυνάμενο να περιορισθεί και να ελεγχθεί.
Αποφασίσθηκε δε άμεσα από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ, να ανατεθεί από την επιχείρηση η μελέτη του ελέγχου της παραπάνω ποσότητας νερού και της χρήσης της σε πρώτη φάση για άρδευση της περιοχής και στη συνέχεια, μετά από τις σχετικές αναλύσεις και εφόσον καλύπτονται τα οριζόμενα χαρακτηριστικά από την ΚΥΑ 2600/2001  και την αδειοδοτήσή της,  για μελλοντική ύδρευση.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο