Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο σε ένα δημοτικό συμβούλιο;

Για γέλια, αλλά κυρίως για κλάματα, είναι πολλές φορές οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας, με αποκορύφωμα την χθεσινή (26/9) συνεδρίασή του... Ενώ ο δήμος έχει σοβαρά προβλήματα που επιζητούν σθένος και πολιτική βούληση, αρκετοί από τους παρόντες περί άλλων τύρβαζαν, προσπαθώντας ο καθένας με τον τρόπο του να κάνει το... κομμάτι του.   

Άλλοι αναλώνονταν σε πολιτικές κορώνες, άλλοι σε αψιμαχίες, άλλα σε τσαμπουκάδες και κάποιοι άλλοι πόζαραν στους φωτογραφικούς φακούς.

Η έλλειψη σοβαρότητας "χτύπησε κόκκινο", όχι τόσο από τους δημοτικούς συμβιούλους, αλλά κυρίως από κάποιους άλλους παραγοντίσκους, που θεωρούν πως η παρουσία τους στα συμβούλια και στα κοινά είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβάλουν τα σωματικά τους κάλλη, προφανώς επειδή στερούνται των αντίστοιχων διανοητικών ή νοητικών, όπως έχουν αποδείξει από την πολύμηνη "αφωνία" τους.

Και οι δόλιοι πολίτες της Βέροιας περιμένουν από αυτά τα άτομα χαΐρι και προκοπή... Βέβαια, την κύρια ευθύνη την έχουν οι μερικές εκατοντάδες των πολιτών που τους ψήφισαν, αλλά είπαμε, το πάθημα ας γίνεται μάθημα. Αν όχι, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/9/11, 8:35 μ.μ.

    ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΤΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην βάζετε ούτε όλους τους δημοτικούς συμβούλους στο ίδιο τσουβάλι, αδικείτε ορισμένα πολύ αξιόλογα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΟΝΤΑΣ27/9/11, 10:48 μ.μ.

    Ποια ειναι τα πολυ αξιολογα ατομα κ.Νικο. Πειτε τα μας να τα μαθουμε και εμεις .Με ολο τον σεβασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Βασίλης Γιαννουλάκης. Αξιόλογη παρουσία, πάντα εύστοχες τοποθετήσεις στα Συμβούλια, μετρημένος και σοβαρός. Το "κόσμημα" του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει τον σεβασμό από όλες τις παρατάξεις, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/9/11, 2:32 π.μ.

    Μπορείτε σας παρακαλώ να με παραπέμψετε σε κάποιο άρθρο σας το οποίο εξηγεί επακριβώς τι συνέβη στο Δ.Σ.; Ποιος τύρβαζε; Ποιος χασκοκγελούσε και για ποιο θέμα; Ποιος τσαμπουκαλευόταν ποιον, τι και για τι;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επακριβώς σε ένα άρθρο συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Τυρβάζουν και χασκογελούν αρκετές και αρκετοί, χωρίς να έχουν ιδιαίτερο λόγο.

    Για τα σοβαρά ζητήματα που συζητήθηκαν στο Συμβούλιο, υπάρχει νέα ανάρτηση, για τους άλλους, προς το παρόν δεν θα κάνουμε ούτε διαφήμιση ούτε δυσφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/9/11, 4:38 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟ INVERIA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ¨"ΛΑΙΚΟ"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ ΤΑΚΤ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΜΕΚ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κάναμε την μικρή παρέμβαση αγαπητέ, από "τάκτ".

    Αντιλαμβανόμαστε ακριβώς αυτό που λέτε, δικός σας είναι ο λόγος και η άποψη (και μας τιμά ιδιαίτερα), αλλά - όπως και εσείς ο ίδιος το αναφέρετε - είναι λεπτή η θέση μας και δεν θα θέλαμε να μπούμε σε τέτοιες συζητήσεις, όσο και αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο