Παρουσία Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. οι τελετές ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής θα παραστεί στην τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων νέων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011. Θα συνοδεύεται από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο.
Την ίδια ώρα σε εξέλιξη θα βρίσκονται αντίστοιχες τελετές στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων:
Στη Νάουσα, θα παραστεί ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης, ενώ παρών θα είναι και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Άγγελος Τόλκας.  

Στο Ρέθυμνο, θα παραστεί ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου.
Στην Καρδίτσα, θα παρευρεθεί ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας

Στο Διδυμότειχο, η τελετή θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχου Εμμανουήλ Λουπεΐδη.
Στη Ξάνθη, θα παραστεί ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης.
Στα Γρεβενά, θα βρίσκεται ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Βάιος Χονδρός και
Στη Σητεία, την Ηγεσία θα εκπροσωπήσει ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Χρονάκης.
Συνολικά 2.085 νέοι Αστυφύλακες θα δώσουν τον καθιερωμένο όρκο και θα ενταχθούν στις αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο και τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/10/11, 7:58 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΩς ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ,ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ,ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ Ι.Χ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΙ ΟΔΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΨΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο