Χ. Ουσουλτζόγλου: "Το μήνυμα της Ημέρας παραφράστηκε..." (Δήλωση μετά την ματαίωση της παρέλασης της 28/10/2011)

Την δική της θέση για την μη διεξαγωγή της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έδωσε η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, σε δήλωση της, λίγα λεπτά μετά την ματαίωσή της. Όπως σημείωσε η Δήμαρχος, η παρέλαση θα μπορούσε να γίνει, αφού δόθηκε η διαβεβαίωση ότι όλοι οι επίσημοι θα αποχωρούσαν.

Δείτε όλη τη δήλωση της Δημάρχου στο βίντεο που ακολουθεί: 
 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/11, 9:58 π.μ.

    Αυτό είδε μόνο. Δεν παραφράστηκε η λειτουργία των εκλογών της Δημοτικής αρχής. Ούτε η λειτουργία του Δήμου. Ούτε η Λαϊκή θέληση. Ούτε η κοινωνική δικαιωσύνη. Ούτε το Σύνταγμα.
    Έρχεται και η ώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/11, 8:43 π.μ.

    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ!!!ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ....ΑΧ!ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ 1940 ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενότητα και κοινός αγώνας με τους στυλοβάτες του μνημονίου δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να γίνει κ. Ουσουλτζόγλου. Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου όχι μόνο δε παραφράστηκε αλλά, όπως είπε ο Μανώλης Γλέζος, απέκτησε τη πραγματική του διάσταση. Ο λαός της Βέροιας, ο λαός της Ελλάδας είπε το νέο ΟΧΙ στη νέα κατοχή, στους φον φούφουτους της Τρόικας στους οποίους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας.
    κ. Ουσουλτζόγλου μπροστά σας έχετε δύο επιλογές: Ή έστω και την ύστατη ώρα θα συμπορευθείτε με τους αγώνες των δημοτών σας και θα εγκαταλείψετε το ΠΑΣΟΚ (στο οποίο διαβάζω και παρακαλώ διαψεύστε με ότι διακαώς επιθυμείτε τη συμμετοχή σας στα ψηφοδέλτιά του για μια βουλευτική θέση) ή θα συνεχίσετε τον ολισθηρό δρόμο της παραμονής σας στο κυβερνόν κόμμα.
    Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σας ότι παρέλαση μπορούσε να γίνει κι αυτή ήταν η θέληση των αγανακτισμένων, να γίνει παρέλαση χωρίς να υπάρχουν στην εξέδρα των "επισήμων", όσοι με τον α΄ ή β΄ τρόπο συναινούν και στηρίζουν αυτή τη βαρβαρότητα. Άλλωστε μετά την κατάληψη της εξέδρας έγιναν εκκλήσεις για να ανοίξει ο δρόμος προκειμένου να γίνει κανονικά η παρέλαση. Η απόφαση για ακύρωση της παρέλασης βαρύνει προφανώς άλλους.

    Παναγιώτης Χατζησάββας
    Ένας αγανακτισμένος δημότης σας
    panhatz200@gmail.com
    www.agiasoslesvou.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο