Ποιοι τιμήθηκαν περισσότερο στην παρέλαση;

Παγκόσμια πρωτοτυπία συνέβη κατά την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου στη Βέροια, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα τις επαναστατικές αντιλήψεις που την διακατέχουν...
Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά φέτος, πέρα από τους γνωστούς επισήμους (εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, μητροπολίτης, δήμαρχος, στρατηγός, αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κλπ), υπήρχαν και άλλα τιμώμενα... πρόσωπα! 
Δείτε ποιοι είναι: 


Πρόκειται για τους...τετράποδους φίλους, οι οποίοι "χόρτασαν" απόδοση τιμών από τους συλλόγους, μαθητές και τον στρατό!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...



Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/11, 4:34 μ.μ.

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ(ΣΚΥΛΟΙ) ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/11, 12:03 π.μ.

    Μήπως θα έπρεπε να υπάρξουν κυρώσεις στου δημοτικούς μας άρχοντες γι΄αυτό το ρεζιλίκι; Σας παραπέμπω σε διήγημα του Σκαμπαρδώνη, στο βιβλίο του "πάλι ο στρατηγός κεντάει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/11, 10:54 π.μ.

    Οι μισοί απο όσους ήταν στην παρέλαση ήταν τιμώμενα πρόσωπα. Δεν μαζεύονται λέω εγώ τα νούμερα που δεν τους χωράει η εξέδρα; Ως πότε θα είμαστε στο μεσαίωνα με παρελάσεις παιδιών που δεν ξέρουν καν τί "γιορτάζουν" και απότιση ... τιμής, σε ποιούς; Κι ως πότε θα γιορτάζουμε την απελευθέρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το γεγονός ότι δεν ξέρουν τα παιδιά τι γιορτάζουν, ευθύνονται αποκλειστικά οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ τους (αν υπάρχουν Δάσκαλοι με την ουσιαστική έννοια της λέξης)ή έστω οι εκπαιδευτικοί τους.

    Να μας συμπαθάνε οι φίλοι εκπαιδευτικοί, αλλά μακάρι να έδειχναν όλοι τον ίδιο ζήλο για την ευρύτερη μόρφωση των μαθητών, όση δείχνουν όταν τους κόβουν λεφτά.

    Βέβαια, δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, άλλωστε ο καθένας μας πήγε σχολείο και μπορεί να κρίνει ανεξάρτητα τους εκπαιδευτικούς που είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο