Ο δικηγόρος Παναγιώτης Πασάς πρόεδρος της Τ.Ο. της "Δημοκρατικής Συμμαχίας"

Την περασμένη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Ο. Ημαθίας της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" συνεδρίασε στα γραφεία της (Βενιζέλου και Αριστοτέλους 1) και εξέλεξε το πρώτο προεδρείο της.

Η κατανομή των αξιωμάτων του Δ.Σ. έχει ως εξής:  

1.  Πρόεδρος: Παναγιώτης Πασσάς, δικηγόρος
2.  Αντιπρόεδρος: Αιμίλιος Χριστοφορίδης, συντ/χος εκπαιδευτικός
3.  Γραμματέας: Ελένη Μαρκογιαννάκη, πτυχιούχος πολιτικών επιστημών
4.  Ταμίας: Καλλιόπη Αυγέρου, δικηγόρος
5.  Μέλος: Αντώνιος Αυγέρος, δικηγόρος
6.  Μέλος: Παναγιώτης Μεσσαλάς, υπάλληλος Δήμου Αλεξάνδρειας
7.  Μέλος: Γιώργος Τζίμπουλας, στρατιωτικός ε.α.
8.  Μέλος: Βασίλειος Τζώρτζης, δικηγόρος
9.  Μέλος: Θωμάς, Μπλιάτκας, υπάλληλος Τ.Ο.Ε.Β. Νάουσας

Σε ανακοίνωσή της η Τ.Ο. Ημαθίας της ΔΗ.ΣΥ. αναφέρει:

"Φιλοδοξία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του νεοσύστατου κινήματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα αλλά και η περιοχή μας, δεν είναι να προσθέσει άλλο ένα πολιτικό κόμμα στα ήδη υπάρχοντα, αλλά να συμβάλλει καθοριστικά με φρέσκες ιδέες, νέες προτάσεις και δυναμικές πρωτοβουλίες, μιας και το παλιό πολιτικό σύστημα πασιφανώς έχει κάνει πλέον τον κύκλο του και - όχι αδίκως - έχει απαξιωθεί πλήρως από την ελληνική κοινωνία.

Έχοντας προγραμματίσει μία σειρά συναντήσεων με διαφόρους φορείς και αρχές τις περιοχής μας, προσδοκά όχι μόνο να αναδείξει τα προβλήματα του τόπου μας, αλλά κυρίως, να αναζητήσει ουσιαστικές και πρόσφορες λύσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Συνείδηση όλων όσων ασχολούμαστε με τα κοινά  - και αλίμονο αν πάψουμε να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά του τόπου και της πατρίδας μας! -  πρέπει να γίνει αυτό που τόσο ορθά και επιγραμματικά διατυμπανίζει η πρόεδρος του κινήματος κα Ντόρα Μπακογιάννη : "εμείς οι πολιτικοί είναι αναγκαίο να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε πλέον τη νοοτροπία που πολιτευόμαστε, ο τρόπος που ασκούσαμε πολιτική πριν από την κρίση ανήκει πλέον στο παρελθόν".

Μόνο αν συνειδητοποιήσουμε, συμφωνήσουμε και κυρίως συμπράξουμε σε αυτά που μας ενώνουν και συγχρόνως αν αποβάλουμε ό,τι "σάπιο" κληρονομήσαμε από το "χθες", έχουμε βάσιμες ελπίδες να βγούμε από τα σύγχρονα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά αδιέξοδα στα οποία έχουμε εγκλωβιστεί, γιατί πραγματικά, όπως είπε και ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο