Με 2-1 έχασε η Βέροια από τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή

Δεν μπόρεσε η "Βασίλισσα του Βορρά" να φύγει με τους 3 βαθμούς τις νίκης μέσα από την Καισαριανή και ηττήθηκε με 2-1 πληρώνοντας τα λάθη της στην άμυνα, στον αγώνα της 27ης Νοεμβρίου. Οι Βεροιώτες προηγήθηκαν στο 13' με γκολ του Βεργώνη. Μετά το γκολ η ομάδα της Βέροιας κλείστηκε στην άμυνα δίνονται έτσι χώρο στους γηπεδούχους.  

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έτσι έφτασαν στην ισοφάριση στο 37' όταν ο Πασκούλεφ έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Χαϊκάλης νικώντας τους αμυντικούς της ΒΕΡΟΙΑΣ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτταρίδη. 
Στην επανάληψη και ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ολαϊτάν από τον Παντίδο, δείχνοντας μάλιστα και την κίτρινη κάρτα στο νεαρό επιθετικό της ΒΕΡΟΙΑΣ για θέατρο! Στο 69' όταν ο Πασσάς μετά από κωλυσιεργία της άμυνας βρήκε με το κεφάλι τον Λαμπρόπουλο αυτός δεν δυσκολεύτηκε γράψει το τελικό 2-1. Την ομάδα της βασίλισσας την ακολούθησαν περίπου 30 οπαδοί που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα..

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων ήταν:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Τζωρτζάκος, Πρέντζας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
(Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Καούνος (45'+ λ.τ. Παληγιώργος), Πασσάς (90' Μαστρογιάννης), Νάστος, Γουσούλης (20' λ.τ. Πασκούλεφ), Λαμπρόπουλος, Χαϊκάλης, Άντονι.

ΒΕΡΟΙΑ 
(Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (73' Τάντιτς), Αμαραντίδης, Λανγκλέ (83' Τζημογιάννης), Φαρινόλα, Καλογέρης, Βεργώνης, Κάντι, Ολαϊτάν.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. τονυ βαρβατος28/11/11, 12:22 π.μ.

    κοιταμε μπροστα, δεν μενουμε πισω.. η ομαδα θελει δουλεια να μην την πιανει πανικος. στα 3 πρωτα παιχνιδια ειμασταν πολυ καλοι ασ ελπισουμε οτι θα βρουμε τον καλο μας εαυτο. Γνωμη μου καθαρα φιλαθλη αε δωσει ο κυριος καλαιτζιδης περισοτερο χρονο συμετοχης στα νεα παιδια στα δικα μας παιδια.. κατα την γνωψμη μου ο σαμαρας δεν ειναι ακομα ετοιμοσ 100%. και ο τερματοφυλακας πιστευω οτι θελει αρκετη δουλεια στο θεμα επικοινωνιας με την αμυνα και να γινει πιο τολμηρος στισ εξοδους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/11, 12:32 μ.μ.

    αυτα ανοικουν στο παρελθον κοιταμε το επομενο αγωνα χωρις να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη.παμε Βεροιαααααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο