Οργιάζει το παρασκήνιο στο "γαλάζιο" στρατόπεδο της Ημαθίας

Άκρως παρασκηνιακά και με γνώμονα προσωπικές φιλίες και αντιπάθειες, "κάστρα" και περιοχές κυριαρχίας, χωρίς πολιτικά κριτήρια, επιχειρούν να προωθήσουν ορισμένα στελέχη της ΝΔ στην Ημαθία το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο, χωρίς βέβαια να υπολογίζουν πως ο κόσμος πλέον ούτε πιστεύει, ούτε θέλει υποψηφίους με μόνο γνώμονα να προέρχονται από τον "κομματικό σωλήνα" και να είναι αρεστοί στα κεντρικά του κόμματος και τον πρόεδρο.  

Με το παραπάνω σκεπτικό, άλλοι φέρονται ως "κλειδωμένοι" για την υποψηφιότητα και άλλοι, παρά το γεγονός ότι έχουν "ρεύμα" (καλώς ή κακώς, το έχουν), ασκούνται πιέσεις για το πρόσωπό τους να μην συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Για παράδειγμα, ο Μιχάλης Χαλκίδης αντιπαθεί, ως γνωστόν, τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, γεγονός που δημιουργεί ένα θέμα στο εσωτερικό του κόμματος. Από την άλλη, ο Μιχάλης Χαλκίδης προέρχεται από την περιοχή της Μελίκης και κατά συνέπεια, δεν θα ήθελε και έτερο υποψήφιο από την περιοχή (βλέπε τον νεαρό και ελπιδοφόρο για πολλούς Τάσο Μπαρτζώκα).

Αλλά και ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα, φαίνεται πως θα βρεθεί και αυτός αντιμέτωπος με το "εμπόδιο Χαλκίδης", ο οποίος έχει ισχυρό ρεύμα και στην Αλεξάνδρεια.

Οι μέχρι στιγμής συνεργασίες - συμμαχίες μεταξύ των φερόμενων ως ενδιαφερόμενοι,  έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

  • Μιχάλης Χαλκίδης - Κώστας Ζιώγας - Ζήσης Πατσίκας (δεν θέλουν Τσαβδαρίδη)
  • Λάζαρος Τσαβδαρίδης - Απόστολος Βεσυρόπουλος (βλέπουν με "στραβό μάτι" την παρουσία και τις κινήσεις του Κώστα Ζιώγα)
Από την άλλη, μόνος και εκτός "κλίκας" είναι ο νεαρός δικηγόρος Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ ακόμα δεν έχουν δείξει τις προθέσεις τους οι επίσης ενδιαφερόμενοι Γεωργία Μπατσαρά, Στάθης Σαρηγιαννίδης, Κώστας Καλαϊτζίδης, Σταυρούλα Γιαννούτσου, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και Γιώργος Ορφανός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο