Τίμησαν τους προστάτες τους Αρχαγγέλους οι Κρεοπώλες της Βέροιας

Τους προστάτες τους Αρχαγγέλους Γαβριήλ και Μιχαήλ τίμησαν χθες οι κρεοπώλες της Βέροιας, μέσα από σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε και φέτος η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας, όπως ανελλιπώς κάνει τα τελευταία 40 χρόνια.
Το πρωί, τελέστηκε Θεία Λειτουργία, αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση, για τους κεκοιμημένους συναδέλφους τους, στον Ναό Αγίων Αναργύρων Βέροιας, όπου υπάρχει και η εικόνα των Αρχαγγέλων σε ειδικό τέμπλο.  

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε δεξίωση – συνεστίαση στο κέντρο «Ρέμβη», όπου τιμήθηκε από τον νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας ο μέχρι πρότινος πρόεδρός της και σημερινός πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών – Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.) Θωμάς Χαρίσης.

«Η εκλογή του κ. Χαρίση στην προεδρία της Ομοσπονδίας αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την Συντεχνία, καθώς πρώτη φορά εκλέγεται από τη Βέροια πρόεδρος», σημείωσε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Νίκος Κακαφίκας, ενώ, εμφανώς συγκινημένος για την τιμή, ο Θωμας Χαρίσης δήλωσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων, μέσα από την θέση που κατέλαβε.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και απηύθυναν χαιρετισμό η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Μπατσαρά, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας Γιάννης Τόπκας, εκπρόσωποι του συλλόγου εκδοροσφαγέων κ.α.

Μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας και τους χαιρετισμούς, ακολούθησε χορός υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής ορχήστρας, τον οποίο άνοιξαν τα μέλη του Δ.Σ. της Συντεχνίας (ο πρόεδρος Νίκος Κακαφίκας, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Καδόγλου, ο Γ.Γ. Γιώργος Δημούλας, ο ταμίας Θωμάς Ζιώγας και τα μέλη Βαγγέλης Μπάκανος, Λουκάς Λουκίδης και Δημήτρης Βύζας).

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας δώρησε την περασμένη εβδομάδα γεύμα στο Γηροκομείο της Βέροιας, εις μνήμη δύο μελών του, που έφυγαν τον τελευταίο χρόνο από τη ζωή.

Πηγή: "Λαός"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο