Που ΄σαι Θανάση;

Πεπεισμένος για την μη επανεκλογή του φαίνεται πως είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γικόνογλου, καθώς η χαμηλών τόνων διετής θητεία του στο ελληνικό κοινοβούλιο και η διαφαινόμενη σκληρή μάχη μεταξύ του Τάσου Σιδηρόπουλου και του Άγγελου Τόλκα για την μία, όπως όλα δείχνουν, έδρα του κόμματος στην Ημαθία, δεν του αφήνουν περιθώρια να ελπίζει... 

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η μέχρι τώρα πρακτική του, καθώς, ενώ οι συνάδελφοί του "φορτσάρουν" λίγους μήνες πριν τις εκλογές, ο ίδιος συνεχίσει την πολιτική της "αφάνειας". 
Το ίδιο θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί βέβαια και για τον μέχρι πρότινος "προβεβλημένο" Άγγελο Τόλκα, ο οποίος μετά το "μπαμ" που έκανε με την υφυπουργοποίησή του, τηρεί... αποστάσεις από τη δημοσιότητα.

Τελικά, από την όλη ιστορία μάλλον κερδισμένοι θα βγουν ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ο οποίος κράτησε απρόσκοπτα την επαφή του με τους πολίτες της Ημαθίας) και ενδεχομένως τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το "πράσινο" ψηφοδέλτιο στην Ημαθία.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΑΡΧΟΝΤΑΣ29/11/11, 5:40 μ.μ.

    Κριμα για την Βεροια που θα χασουμε τετοιον ΟΓΚΟΛΙΘΟ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Αν και χειμωνας τα ΤΖΑΚΙΑ καποτε πρεπει να τελειωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/11, 8:45 π.μ.

    Είστε όλοι σας κακές. Ο Θανάσης, θα κάνει στο τέλος ένα σπρίντ και θα φάνε όλοι σκόνη. Η Ημαθία χωρίς Θανάση δεν έχει μέλλον. Εκεί που ήταν να αναλάβει την υπόθεση στα στιβαρά του χέρια, ήρθε ανάποδα η κατάσταση και τον πρόλαβε στο παρα πέντε ο Παπαδήμος.
    Έπαιζε το όνομά του, πολύ έντονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο