Απαγόρευση σφαγής σε υπαίθριους χώρους κατά την περίοδο των Χριστουγέννων

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: 

Όπως κατά καιρούς μας καταγγέλλεται κατά την προ Χριστουγέννων περίοδο, παρουσιάζονται κρούσματα εκτός σφαγείων σφαγής χοίρων και αμνοεριφίων προς εμπορία και συγκεκριμένα σε υπαίθριους χώρους (χοιροστάσια,σταύλους,μαντριά, κ.λ.π.), κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων περί Υγειονομικού Κτηνιατρικού Ελέγχου των σφαγίων ζώων, περί προστασίας των ζώων και της προστασίας του περιβάλλοντος.  

Το φαινόμενο αυτό θεωρείται απαράδεκτο, θέτει σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία και για να εξαλειφθεί παρακαλούμε σε συνεργασία με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές,  να λάβετε τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή του.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας θα είναι αμείλικτη σε θέματα Δημόσιας Υγείας και οι παραβάτες των παράνομων αυτών σφαγών, θα υποστούν τις βαριές συνέπειες του νόμου.
Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΠΚΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/11, 6:11 μ.μ.

    Καλά αμνοερ'ιφια. Κοτοπούλια ή γαλοπούλια επιτρέπεται; Δηλαδή έχω ένα κατσικάκι ή γουρουνάκι στο χωριό. Τι θα κάνω; Θα πάω στοσφαγείο; Σε λίγο θα θέλουμε να κόψουμε κανένα σαλιγκάρι και θα ζητάνε άδεια και χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο